DIY: lunchtime met YouTubers

Daar zit je weer.. te staren naar die bruine boterhammen met kaas. Elke dag is het weer hetzelfde maar je bent zo inspiratieloos. Wij helpen je graag met het creëren van de perfecte lunch. Zo heb je elke dag weer een feestje op jouw bord!

#HEALTHY #FITGIRL
Tegenwoordig draait alles om healthy food. Natuurlijk houden wij van pannenkoeken, tosti’s, milkshakes en hamburgers. Maar er zijn ook genoeg alternatieven voor een lekkere maar gezonde lunch. Katie Horan heeft heerlijke gerechten in haar video gemaakt die je perfect tijdens de lunch kan eten. PLUSPUNT! De gerechten kunnen ook mee naar school.

Snelle hap
Soms heb je weinig tijd en zin om een uitgebreide lunch te maken maar wil je wel wat origineels eten. Daarvoor heeft Teala Dunn een perfect filmpje gemaakt. Quick and easy lunch ideas. Wat wil je nog meer? Perfect voor de snelle hap. Dus ren naar de winkels en maak jouw lunch compleet.

MONEY
Al deze lunches zien er heerlijk uit, maar het is ook wel fijn om een eten te hebben dat niet zo veel geld kost maar wel lekker is. Daarvoor heeft Eva van het kanaal MyLifeAsEva zeker wat tips voor jullie. Wij krijgen spontaan trek hiervan, CHECK DIE WAFELS!

Heb jij nou de perfecte middageten weten te creëren. Plaats een foto met #VEEDLunch. SHOW IT!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

seriesvrijheid