DJ To Follow: Martin Garrix #ADE

Het is de week van het Amsterdam Dance Event (ADE). Tijdens dit deze muziekconferentie die gericht is op Dance muziek komen de grootste DJ’s van over de hele wereld naar Amsterdam. Vandaag lichten wij de social media van niemand minder dan Martin Garrix uit. 

Voor wie Martin Garrix nog niet kent..
Martin Garrix, ook wel Martijn Garritsen, is een 21-jarige jongen uit Amstelveen. Want voor als je dit misschien was ontgaan, Martijn komt uit Nederland. Afgelopen jaar werd hij uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Op zijn 17de brak hij door met zijn hit Animals en erna groeide de nog maar 21-jarige Martijn razendsnel. Hits als Scared To Be Lonely, Wizard, Turn Up The Speakers en Don’t Look Down kan hij op zijn naam zetten.

MEXICOOOOOOOOOOOOOOO thank you guys for the amazing vibes last night ❤️❤️❤️

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Socials On Fleek
Naast dat de 21-jarige DJ hit na hit scoort kunnen we ook wel stellen dat de socials van hem ‘on fleek’ zijn. Op YouTube heeft hij zijn eigen serie: The Martin Garrix Show. Deze video’s zijn een soort kleine documentaires over de dingen die hij mee maakt. Zo zie je onder andere de voorbereidingen voor zijn show op Coachella en de optredens in Ibiza. Maar ook de Instagram van Martijn mag je zeker niet over slaan. Met Louis van Baar als fotograaf aan zijn zijde is de Instagram van Martijn er één om bij weg te dromen.

Instagrameaters-collective-129481