Do and don’ts: tijdens een eerste date

Misschien heb je er al meerdere eerste dates op zitten en ben je inmiddels een expert. Of je bent nog steeds elke keer zenuwachtig als je op date gaat, dat kan natuurlijk ook. Het is altijd spannend. Wat vindt diegene van mij? Zie ik er wel leuk uit? WE KNOW THE PROBLEM.

Stresslevel 100
Je wordt ’s ochtends wakker. Het is zover eindelijk de dag van de date. Maar dan slaat de paniek toe.. wat moet ik aan HELP? Je hebt de hele dag zenuwen en stress. Na school ga je nog snel de stad in om iets leuks te kopen. Hoe moeilijk het ook is, probeer rustig te blijven. Gezonde zenuwen zijn natuurlijk normaal. Vergeet ook niet dat jij waarschijnlijk niet de enige bent die zenuwachtig is. En oh ja, wij weten uit ervaring dat wanneer je eenmaal vijf minuten diegene hebt gezien je zenuwen als sneeuw voor de zon verdwijnen. ūüėČ

Be yourself
Op een eerste date heb je vaak veel om over te praten als je diegene nog niet heel goed kent. Het is altijd handig om onderwerpen van te voren bedenken voor als het echt stil valt. Natuurlijk is een kleine stilte niet erg. Gebruik een beetje humor, toon interesse en wees jezelf. Als diegene je niet leuk vindt om hoe jij bent, on to the next one.

The end
Wanneer je het erg naar je zin hebt is dit natuurlijk helemaal top. Als je het minder naar je zin hebt spreek dan van te voren een codewoord met je beste vriend of vriendin af. Als je dit appt moet diegene je opbellen dat ze je NU nodig hebben. Want tja, beste vrienden gaan voor alles he. Je kan natuurlijk ook gewoon zeggen dat je naar huis moet.

pasenkoningsdag