Do’s and don’ts: YouTube gedrag

YouTube, wie brengt er niet elke dag een bezoekje aan? Wij in ieder geval meerdere keren per dag. We weten allemaal dat websites altijd een eeuwenlange algemene voorwaarden lijst hebben. Wat wij vandaag bespreken zijn een paar do’s and don’ts die je bij YouTube nog wel eens kunt toepassen. 

Do’s:

 1. The name game
  Kies een goeie naam voor je kanaal of gebruik in ieder geval jouw echte naam op YouTube. Als je een aantrekkelijke en leuke naam hebt, zullen mensen sneller naar je kanaal gaan en minder snel grapjes over je naam maken.
 2. Haters will be haters
  Heb je toch een haatcomment onder je video’s of zie je bij iemand anders op YouTube een haatcomment voorbij komen? Trek er dan ook vooral niets van aan. Haters leven namelijk op de aandacht die je hen geeft.
 3. You know you like it
  Jij zou het ook leuk vinden als je een YouTuber was als je video’s super veel werden geliked. Dusss…. Als je een video leuk vind, like ‘m dan meteen! You know you like it 🙂

Don’ts

 1. F*ck the haters
  Iedereen haat haters. Jijzelf ook niet? Daarom vinden wij het heel erg belangrijk dat je niet als een gek haatcomments gaat plaatsen. We kunnen niet iedere video leuk vinden, maar dat hoef je niet altijd hard op uit te spreken.
 2. FIRSTFIRSTFIRST
  Reageer a.u.b. niet ‘first’wanneer je de eerste bent die een video kijkt. Wat wel grappig is, is dat mensen vaak first reageren terwijl ze niet eens de eerste zijn. Hmm…. weird.
 3. Don’t be catfish
  Gad-ver-damme, we haten het allemaal. Mensen die zich als iemand anders voor doen. Doe dat daarom ook niet!

Heb jij nog leuke do’s & don’ts voor YouTube  of do’s & don’ts over een ander onderwerp? Laat het ons weten!


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

instagramadult-1845108_960_720