Dreams come true: Netflix nu offline beschikbaar

Zit je dan, eindelijk na een lange dag school terug in de trein. Je kan niet wachten om je favoriete serie te kijken als je thuis komt. Toch klik je de Netflix app al aan in de trein, maar je data vliegt erdoor heen. Daar komt nu verandering in. Dit is de update waar we al vanaf dat de app bestaat op hebben gewacht. NETFLIX OFFLINE.

Downloaden
De eerste series die offline te zien zijn, zijn vooral series die door Netflix zelf zijn ontwikkeld. Denk aan Narcos, Orange Is the New Black en Stranger things. Wanneer je WiFi hebt download je de serie. In een speciaal menu worden dan je ‘offline series’ weergegeven. Super handig!

Kwaliteit
Je hebt ook twee soorten kwaliteit, higher en standard. Het verschil zit hem in de resolutie van het beeld. Netflix was altijd zwaar tegen op een offline kijken functie, maar daar zijn ze nu op terug gekomen. Onze dag kan niet meer stuk.

Updaten
Je moet natuurlijk wel even de app updaten voordat de download nu knop verschijnt. De ‘download & go’ functie is beschikbaar voor Android en iOS. Dus ga naar je app of play store en stream je favoriete serie. (Wij verheugen ons nu al op lange vliegreizen )

telefoonboyband