Drie keer de leukste Mannequin Challenges

De Mannequin Challenge gaat viral. Bij deze challenge moet je allemaal als een etalagepop stil staan en dit filmen. YouTube staat vol met deze challenge. De video’s worden steeds grappiger en grote bedrijven doen ook mee. Heb jij al een filmpje van deze challenge gemaakt? Wij hebben voor jou de drie leukste Mannequin Challenges opgezocht.

The cheating girlfriend
In deze Mannequin Challenge wordt er een verhaal verteld over een vreemdgaande vrouw. Haar man komt thuis en zij moet snel de man verstoppen waarmee zij vreemdgaat. Wij vinden deze video heel origineel bedacht. Kijk en oordeel zelf!

Vliegtuig
Toen we dit filmpje tegenkwamen waren we gelijk onder de indruk. Het filmpje is gemaakt in een grote, glimmende loods met daarin een reusachtig vliegtuig van the Emirates, de airbus A380. Het proces van het schoonmaken en controleren van het vliegtuig wordt in deze mannequin challenge geshowd.

The Late Late Show
We kennen James Corden allemaal van zijn car ride filmpjes. In deze filmpjes zit hij met verschillende artiesten in de auto en interviewt hij deze artiesten. Maar dit is slechts een onderdeel van zijn hele show: The Late Late Show. In deze show gebeurt er natuurlijk ook heel veel achter de schermen wat wij niet zien. Met deze Mannequin Challenge krijg je een kijkje achter de schermen.

 


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

fotoraoul