Drie virals van de week

Een nieuwe week is weer van start gegaan. Het beloofd een heerlijk zomerse week te worden. Ondertussen zit er een spannende week op. Ajax staat in de finale van de Europa League, Feyenoord is kampioen en OG3NE is als elfde geëindigd bij het Songfestival. Ook in YouTube-land zijn er weer verschillende video’s die deze week viral gingen.

Ronnie Flex ft. Boef – Come again
Boef verbrak dit jaar al meerder records in Nederland. Maar dit is niet het laatste wat we van hem horen. De nieuwe clip die vorige week online is gekomen is een samenwerking tussen Ronnie Flex en Boef. Het liedje is een ode aan de perfecte vrouw. De clip is erg vrolijk en bestaat uit veel verschillende shots op verschillende plekken. Inmiddels de clip al ruim 1.5 miljoen keer bekeken. Lekker bezig boys!

Moslima wordt niet geholpen in snackbar
In het nieuws gaat het steeds vaker over discriminatie. Sommige mensen grijpen in als zij zien dat iemand gediscrimineerd wordt en andere kijken rustig toe. Dit bracht de leden van het kanaal bondgenoten op het idee een experiment uit te voeren. Ze verkleedde zich als medewerkers van een snackbar en discrimineerde een moslima, dit was natuurlijk ook een actrice. Hoe de reacties waren? Kijk de video hieronder.

Streaker
Afgelopen weekend was het Eurovsion Songfestival. Na een avond vol optredens en zenuwen eindigde onze meiden van OG3ENE op de 11de plek. Maar er gebeurde tijdens de live uitzending iets heel opmerkelijks. Opeens kwam er een man het podium op en liet zijn blote billen zien. Later bleek dat het om Vitalii Sediuk ging. Deze prankster haalde eerder ookal ‘grappen’ uit bij onder andere Gigi Hadid en Kim Kardashian.

temptation islandzomervakantie