Eén van de grootste YouTubers STOPT…

Casey Neisat. Hij heeft een kanaal met meer dan 5.7 miljoen volgers. Nadat Casey twee jaar is bezig geweest met het vloggen van zijn leven, heeft hij aangekondigd dat hij stopt. Goodbye 5.7 miljoen volgers, goodbye Casey..

Geen uitdaging
Casey geeft vooral aan dat hij zijn creativiteit niet meer kwijt kan in het vloggen. Hij is van oorsprong een filmmaker en is ooit begonnen met vloggen om een druk op zichzelf te leggen. Hij moest van zichzelf elke dag een video plaatsen en dit kan natuurlijk wanneer je elke dag je leven vlogt. Casey geeft aan dat hij een half jaar geleden in een bepaald ritme viel waardoor het voor hem te makkelijk werd, de uitdaging was weg. Casey: ‘I know how to do this, and do this in a way that is pretty easy. It have make me very successful on YouTube and make a great living via Adsense. But what it hasn’t been doing is challenging me.’

Casey zijn meest bekeken video: ‘SNOWBOARDING WITH THE NYPD’.

Verandering
Doordat Casey zoveel views en abonnees had, wilde hij vast houden aan de vlogs die hij maakten. Zijn abonnees en andere kijkers vonden zijn vlogs geweldig en deze hadden dus veel succes. Casey was bang om zijn ‘soort’ video te veranderen. Als hij af zou stappen van het vloggen zouden er misschien minder kijkers komen.

Toekomst
Casey is niet van plan om te stoppen met film maken. Het vloggen is voor hem helaas wel afgelopen. Wij zullen zijn vlogs zeker missen op YouTube, maar we hopen dat hij in de toekomst nog andere mooie video content op YouTube gaat brengen.


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

sinterklaas192