Een week zonder sociale media: Dag 4

Mijn week zonder sociale media gaat best goed! Gisteravond heb ik ook weer overleefd. Eigenlijk denk ik er niet meer de hele dag aan, het is gewoon een kwestie van wennen dus. Daarom vandaag ook een korte update!

Vandaag just a normal day at the office. Alles gaat prima, ik doe mijn werkzaamheden zonder te veel na te denken over het feit dat ik geen sociale media meer gebruik of het überhaupt op mijn telefoon heb staan. Zoals ik gister al zei gaat het wennen. Vandaag vind ik het ook niet meer vervelend en heb ik eigenlijk ook helemaal niet meer het gevoel dat ik iets mis.

Morgen ga ik naar een concert en daar heb ik super veel zin in! Alleen… Ik kan mensen niet laten zien hoe leuk ik het heb. Dat is nou jammer. Maar een collega heeft me verteld dat het er helemaal niet om gaat dat je andere laat zien hoe leuk je het hebt, maar juist moet focussen op het moment zelf. En daar ben ik het eigenlijk wel een beetje mee eens.

Misschien had ik gister toch een speciaal moment willen vastleggen op Facebook of Snapchat: na een half jaar weer eens lekker de sportschool opzoeken! (normaal gesproken zou ik dit zeker weten hebben gedaan) My friends willen toch niets liever zien dan mijn zwetende voorhoofd?

Ondanks ik niet zo veel mis en niet meer de neiging heb telkens sociale media te checken denk ik dat ik die grappige filmpjes misschien toch wel een beetje mis op Instagram en Facebook. De afgelopen tijd ben ik zo druk geweest dat ik geen mooie foto’s heb gemaakt. Er is niet echt een foto die ik súper graag op Instagram wil zetten.

Vanavond komt mijn lievelingsprogramma weer op tv: Temptation Island, wie van jullie kijkt er nog meer? 🙂 Ik kijk vanavond lekker gezellig met een vriendinnetje #sociaal

no-snapchathappy-monday