Een week zonder sociale media: Dag 5

“Heb je dat bericht gezien waar ik je in had getagd op Facebook?” , zei een vriendin waar ik gister Temptation Island mee keek. “Ehmm nee, ik doe deze week een social media cleanse” “Haha for real?” Jep… Hoe dag 5 gaat zonder sociale media? Je leest het hieronder.

For your information, ik heb niet een bericht op Facebook gezet waarin ik heb gezegd dat ik een week geen sociale media ging gebruiken. Daarom weten veel mensen het ook niet. Sommige mensen hebben mij gevraagd waarom ik mijn Snaps niet open., nou om hiervoor dus! Ik vind het niet nodig om het aan iedereen te laten weten door een massabericht eruit te gooien. Als je me echt nodig hebt of iets kwijt wilt ben ik altijd nog bereikbaar op WhatsApp, maar je kan me natuurlijk ook bellen.

Het weekend staat voor de deur! 2 concerten om naar toe te gaan. Als eerst vanavond naar The Weeknd met Bryson Tiller in het voorprogramma en zondag naar Drake met iedereen van kantoor, yes! 😀

Ontwenningsverschijnsel 6: Missen
Vandaag was het een heel rustige dag op kantoor. Dit maakt het wel saai wanneer je niet af en toe sociale updates kan checken. Hoe gewend ik er nu ook aan ben geraakt, kan ik wel zeggen dat ik het echt begin te missen. Ik check misschien wel nu.nl maar dat is echt niet genoeg. Smartphones zijn toch bedoeld voor apps zoals Snapchat, Instagram en YouTube? Probeer dat maar eens mogelijk te maken op de oude Nokia telefoon van je moeder.

Ik denk dat ik echt even een goede balans moet vinden in het gebruik van sociale media. Ik werd af en toe namelijk echt gek van het feit dat ik soms meerdere keren per kwartier op de home button van mijn iPhone drukte om te kijken of ik nieuwe berichten had.

Sociale media is leuk en ik denk dat ik me dat nog meer realiseer op het moment dat het zondagavond is en ik de apps weer weer mag downloaden op mijn iPhone. Aftellen doe ik niet hoor, de tijd gaat zo snel, voor je het weet is het weer zondag. Ik kijk er echt naar uit om alle gemiste YouTube video’s in te halen, haha! Morgen wordt zwaar trouwens… Ik heb de hele ochtend en middag vrij namelijk.

veed magazine