Een week zonder sociale media: Mijn weekend en weer online!

“En…? Heb je de apps al gedownload?”, vroeg een collega me gister. “Yeah!” Hoe mijn weekend verliep en hoe het weer was om online te zijn? Je leest het hieronder!

Wat vond ik het jammer dat ik tijdens het concert van The Weeknd geen dingen op sociale media kon zetten. Ik vind het namelijk leuk om dat soort dingen te laten zien aan anderen. Toen ik gister naar Drake ging was ik weer online en dat was fijn. Mijn Snapchat verhaal stond weer vol. Hmm… val ik meteen weer in mijn oude patroon?

Ik had gedacht dat ik misschien beter zou slapen maar dat viel vies tegen door Netflix, haha. Misschien had Netflix ook onder social media moeten vallen, maar dan weet ik serieus niet hoe ik het overleefd had. Netflix is dan ook de reden waardoor ik het weekend heb overleefd. De awesome concerten van The Weeknd met Bryson Tiller en Drake hebben daar natuurlijk ook bij geholpen. <3

Conclusie: Geen sociale media kan vervelen maar zorgt voor rust en… Netflix is mijn beste vriend, door dik en dun.

Ik had het van tevoren wel al kunnen bedenken dat geen sociale media voor een week zou vervelen. Vooral YouTube miste ik wel erg. Dat is namelijk altijd best wel ontspannend in de avonden. Wat ik wel moet toegeven is dat het voor rust zorgde. Ik realiseer me nu wel dat ik niet elke dag of elk half uur mijn telefoon hoef te checken, daardoor maak ik mezelf namelijk helemaal gek. Ik heb trouwens niet echt een moment gehad waarbij ik heel graag even op Instagram, Snapchat of Facebook had willen zitten, good job. Ik heb ook niet vals gespeeld!

Toch wil ik een keer een hele dag onbereikbaar zijn. Even helemaal geen telefoon ook geen WhatsApp of kunnen bellen, maar… Hoe kan ik dan mensen bereiken als ik ze écht nodig heb? Misschien nog steeds niet zo’n goed idee.

In ieder geval daag ik een ieder van jullie uit om dit ook eens te proberen! Ik ben benieuwd hoe het jullie zal vergaan. Let me know! 🙂

tweeting11facebook