Famke Louise brengt single Op Me Monnie uit

We kennen Famke Louise natuurlijk allemaal van haar kanaal op YouTube. Haar relatie met Tim van Teunenbroek (snapking) is vaak in het nieuws en ze heeft meegedaan aan het programma Models in Paris op RTL5. Famke had nog een grote droom, namelijk een single uitbrengen. Dat is haar nu gelukt!

Op Me Monnie
De eerste track van Famke Louise heet Op Me Monnie en is geproduceerd door $hoot2kill. In de lyrics zie je dat ze zingt over haar haters en dat ze ze laten huilen met een lach op haar selfies. Ook zingt ze over het geld dat ze verdiend heeft tijdens het programma Models in Paris op RTL5. Het liedje blijft echt in je hoofd hangen door het deuntje en de makkelijke tekst.

Dromen komen uit
In de beschrijving onder de videoclip schrijft ze dat dit een droom was die nu is uitgekomen. Het liedje is met liefde gemaakt en er is veel tijd en moeite ingestoken. Ook de videoclip ziet er erg vet uit. Je ziet Famke Louise onder andere in een toko en in een speelhal staan. De track staat nu pas een paar uur op YouTube, maar is ondertussen al meer dan 26.000 keer bekeken! Heb jij hem nog niet gezien? Kijk hem dan snel hieronder!

Wat vind jij van Famke’s single? Laat het ons weten in de reacties!

toa-heftiba-177828youtube-2712573_1280