Famke Louise komt opnieuw met nieuw nummer genaamd LIT

Vandaag om twee uur uploadde Famke Louise de clip haar derde nummer genaamd LIT. Dit nummer heeft ze gemaakt in samenwerking met rapper Louivoss. De clip van het nummer staat minder dan een halfuur online, maar de views gaan nu al enorm hard! 

LIT
Famke Louise krijgt de laatste tijd een heleboel haat over zich heen, vooral na haar twee laatste nummers. Op Me Monnie heeft inmiddels bijna de 10 miljoen views bereikt en Vroom zit al op de 6,5 miljoen views. Dat betekent dat ze lekker op dreef is met haar muziekcarrière. Vannacht om 00:00 kwam LIT online. Om 14:00 uploadde ze de bijbehorende clip op haar YouTube-kanaal.

Famke’s succes
Haar nieuwe nummer gaat over haar eigen succes. Sinds het uitbrengen van Op Me Monnie en Vroom is ze enorm populair geworden in Nederland. Niet iedereen was er al te positief over, maar daar trekt ze zich niks van aan en gaat lekker verder met het produceren van nieuwe nummers. Respect! Ze zingt onder andere over dat iedereen haar naam kent, dus dat je er maar beter gewend aan kan raken.

De clip
De video van LIT is best wel heftig en niet echt wat je erbij zou verwachten. In de video zie je onder andere mannen die met geweren op een bruiloft binnenkomen en Famke die samen met een jongen een fles drank leegdrinkt. Wat zou de gedachte achter deze clip zijn?

Wat vind jij van Famke’s nieuwe nummer? Vind je hem helemaal LIT of juist niet?

autri-taheri-435307clark-tibbs-367075