Films die in december in première gaan

We gaan alweer bijna de maand december in! Sinterklaas en Kerst staan voor de deur, dat betekent weer avonden op de bank zitten en Home Alone kijken. Naast het kijken van oude films is het natuurlijk ook leuk om nieuwe films te kijken! Ook deze maand gaan er in Nederland weer een heleboel films in première. Wij hebben de leukste hieronder opgesomd!

Wonderstruck (7 december)
In deze film zie je Ben en Rose. Zij leven allebei in een ander gebied, maar ze willen allebei dat hun levens er anders uit hadden gezien. Ben verlangt naar de vader die hij nooit heeft gehad en Rose zou graag een mysterieuze actrice zijn. Wanneer Rose een interessante krantenkop leest en Ben iets spannends in zijn huis vindt, besluiten de twee kinderen op zoek te gaan naar de dingen die ze in hun leven missen.

Gek van Geluk (7 december)
Lena schrijft liefdesliedjes. Op een gegeven moment heeft ze zo weinig inspiratie meer dat ze niet meer weet wat ze moet schrijven. Haar beste vriendin Valerie bedenkt een oplossing. Ze huurt acteur Hugo in die ervoor zorgt dat Lena weer genoeg inspiratie heeft. Lena wordt stapelverliefd op Hugo en de oplossing van Valerie lijkt te slagen. Lena is zo verliefd dat ze haar nieuwe single helemaal vergeet. Valerie zet hun vriendschap op het spel om Lena te overtuigen haar liedje af te schrijven. Hoe zal dit aflopen?

Star Wars: The Last Jedi (13 december)
Dit is alweer het achtste deel uit de Star Wars serie! In deze film gaat Rey verder op haar reis met Poe, Luke Skywalker en Finn. Op Ahch-To gaat Rey in de leer bij Luke Skywalker. Hij zit ondertussen in een geloofscrisis en moet hiermee afrekenen. De First Order en The Resistance zijn ook weer bezig met het uitvechten van hun oorlog. Dat gevecht zorgt ervoor dat ze op plekken komen waar ze nog nooit geweest zijn. Denk bijvoorbeeld aan een casinostad in het sterrenstelsel. Wie zal de strijd winnen?

Jumanji (21 december)
Vier middelbare scholieren moet tijdens hun nablijf-uren de kelder schoonmaken. Ze vinden een oude videogame genaamd Jumanji. Ze besluiten om het spelletje te spelen en kiezen allemaal een karakter. Ze worden letterlijk het spel ingetrokken en veranderen in het karakter dat ze gekozen hebben. Jumanji is niet zomaar een spel, je moet zien te overleven. Ze moeten het gevaarlijkste avontuur in hun leven aangaan om te overleven, anders blijven ze voor altijd vastzitten in het spel… Zal het ze lukken?

Pitch Perfect 3 (21 december)
Pitch Perfect 1 en 2 waren al een sensatie om naar te kijken en in december komt er ook nog eens een Pitch Perfect 3 in de bioscoop. De Bella’s proberen het na hun afstuderen te maken in de buitenwereld. Het winnen van de World Championchips was natuurlijk fantastisch maar ze besluiten ieder hun eigen weg te gaan. Totdat ze nog een keer de kans krijgen om op tour door het buitenland te gaan. Alle Bella’s komen weer samen en besluiten voor de laatste keer samen muziek te maken.

Welke film ga jij in december zeker kijken? Laat het ons weten!

lifesimply-rocks-99706joel-muniz-382826