Films die in februari in première gaan

We gaan alweer bijna de maand februari in! De maand van Valentijnsdag en de voorjaarsvakantie. Ook deze maand gaan er in Nederland weer een heleboel films in première. Wij hebben de leukste hieronder opgesomd! Lees je mee?

The Post (donderdag 1 februari in de bioscoop)
Deze film draait om een ongewone partnerschap tussen Katharine Graham (gespeeld door Meryl Streep) van de krant The Washington Post en editor Ben Bradlee (gespeeld door Tom Hanks) die samen tegen proberen om grote geheimen van de overheid bloot te stellen. Deze problemen spelen al 40 jaar en ondertussen zijn er al vier presidenten aan de macht geweest. De twee moeten leren omgaan met de verschillen van de ander en hun carrière op het spel zetten om de waarheid op tafel te krijgen. Zal het ze lukken?

Early Man (donderdag 8 februari in de bioscoop)
Deze film speelt zich af in de tijd van de mammoeten en dinosaurussen. Het vertelt het verhaal van een dappere holbewoner Dug en zijn beste vriend Hognob. Zij strijden samen tegen de vijand, genaamd Lord Nooth, en zijn bronzen stad. Zo proberen Dug en Hognob samen de stad te redden. Zal de stad op tijd gered worden?

De IJslandbende (donderdag 15 februari)
Sem wil, speciaal voor zijn overleden vader, op expeditie naar IJsland. Samen met zijn vriend Mohamed start hij daarom de IJslandbende. Deze bestaat uit vijf jongens en een meisje die samen op reis willen. Samen met de bende beleeft Sem de leukste dingen en ze creëren hun eigen fantasiewereld. Totdat ineens blijkt dat de IJslandbende veel meer voor Sem betekent dan voor de rest van de groep. Voor de andere bendeleden lijkt het vooral een spel, maar voor Sem is het erg serieus. Daarom neemt hij een gevaarlijk besluit…

Every Day (donderdag 22 februari)
De 16-jarige Rhiannon wordt verliefd op A, een mysterieus personage die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Zij voelen een connectie en proberen elkaar elke dag te vinden. Daarbij is het altijd onzeker wat er de volgende dag gaat gebeuren, aangezien A elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Op een gegeven moment vindt Rhiannon het verliefd zijn op iemand die er elke dag anders uitziet, heel moeilijk. Rhiannon en A moeten samen het moeilijkste besluit van hun leven nemen.

Welke film lijkt jou het leukst en ga je zeker kijken?

matthias-blonski-72714stephanie-mccabe-65991