Films die in oktober in première gaan

Een nieuwe maand, dus het is weer tijd voor nieuwe films! Ook deze maand komen er in Nederland een heleboel leuke films uit. Hieronder een opsomming van de leukste films die deze maand in Nederland uitkomen.

Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer (11 oktober in de bioscoop)
In deze Sinterklaasfilm zie je Bloem. Bloem is gek op Amerigo, het paard van Sinterklaas. Op een dag mag ze van Sinterklaas een ritje op Amerigo maken. Dat gaat niet helemaal goed, want tijdens dit ritje verliest het paard zijn magische hoefijzer. Dit is iets verschrikkelijks, want zonder zijn gouden hoefijzer kan Amerigo de daken niet op! Sinterklaas wil niet dat de pieten in paniek raken, dus gaat hij samen met Bloem opzoek naar een nieuw gouden hoefijzer. Lukt het ze op tijd om een oplossing te vinden zonder pakjesavond in gevaar te brengen?

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur (11 oktober in de bioscoop)
Deze film is gebaseerd op een boekenserie die wereldwijd erg succesvol is. Het gaat over twee echt lolbroeken, genaamd Harold en Sjors. Zij hypnotiseren de directeur van hun school. Hierdoor denkt de directeur dat hij de super enthousiaste, maar niet heel erg slimme superheld Kapitein Onderbroek is. Deze grap blijkt niet heel erg goed te gaan en het loopt al snel uit de hand. Oh oh, wat zal er gebeuren?

Weg van jou (12 oktober in de bioscoop)
Evi (gespeeld door Katja Herbers) speelt de hoofdrol in deze Nederlandse film. Zij denkt dat ze de promotie van haar leven krijgt: een baan in Rio de Janeiro! Haar baas heeft daarentegen hele andere plannen. In plaats van naar Rio de Janeiro wordt ze naar Terneuzen gestuurd… Ze laat alles en iedereen achter in Rotterdam en verhuist naar Terneuzen. Bij aankomst blijkt dat de bevolking daar niet echt op Evi zit te wachten. Het lijkt wel alsof alles tegenzit. Totdat ze Stijn ontmoet. Ze komt erachter dat Terneuzen eigenlijk best wel leuk is. Zou het dan toch nog goedkomen?

My Little Pony: De film (11 oktober in de bioscoop)
Naast een serie komt er nu ook een film over de zes bekende pony’s! In de film beleven ze een spannend avontuur. Slechterik Storm King probeert de toekomst van Equestria te verpesten door kasteel Canterlot binnen te vallen. Storm King dreigt daarbij ook nog de magie van de pony’s te stelen. De pony’s beginnen samen met hun vrienden aan een reis om te proberen Equestria te redden. Hierbij komen ze voor het eerst buiten de muren van hun wereld. Tijdens deze reis komen ze verschillende spannende dingen tegen. Denk aan magische bergen en een vliegend piratenschip. Zal het ze lukken om Equestria te redden?

Welke film zouden jullie het liefste willen zien?

ballonnen2enzo-knol