Films die in september in première gaan

Een nieuwe maand, dus tijd voor nieuwe films! Ook deze maand gaan er in Nederland weer een heleboel coole films in première. Wij zijn dol op het kijken van films. We hebben dus zeker zin in een nieuwe maand vol met premières! Hieronder een opsomming van de leukste filmpremières van de maand september.

Dance Academy (7 september in de bioscoop)
Deze film gaat over Tara Webster, een balletdanseres in hart en nieren. Als ze op een dag tijdens een auditie een val maakt en haar rug breekt, lijkt haar carrière als danseres voorgoed voorbij. Achttien maanden lang heeft ze geleefd als student op een universiteit maar ze kan haar leven als balletdanseres maar niet vergeten. Na achttien maanden besluit Tara een comeback te maken. Ze laat haar leven in Sydney (Australië) achter en gaat naar New York. Ze doet weer een heleboel audities, maar ze wordt overal afgewezen. Ze zou alles doen om van dansen haar beroep te maken, maar ze beseft dat ze eerst zichzelf weer moeten vinden voordat die droom werkelijkheid kan worden. Zal het haar lukken?

Girls trip (7 september in de bioscoop)
Vier jeugdvriendinnen zijn al heel lang niet meer samen op reis geweest. Ze besluiten om met zijn allen naar New Orleans in Amerika te gaan. Tijdens deze reis gebeuren er veel grappige, spannende en rare dingen. Ze lachen, dansen, drinken en flirten. Wat zal er allemaal gebeuren tijdens hun trip? Wij zijn heel benieuwd!

Bella Donna’s (14 september in de bioscoop)
In de film Bella Donna’s besluiten de drie vriendinnen Amy, Jasmijn en Sasha de bucketlist van hun overleden vriendin Bella uit te voeren. Op de bucketlist staat onder andere parachutespringen, een straatrace houden en een brazilian wax nemen. Dit lijkt daarentegen makkelijker gezegd dan gedaan. Opdracht 3 van het lijstje blijkt een moeilijke opgave, dit is namelijk ware liefde vinden. Als dit maar allemaal goed gaat…

Gifted (14 september in de bioscoop)
In Florida voedt Frank Adler voedt zijn 7-jarige nichtje Mary op. Zij blijkt op haar jonge leeftijd heel goed te zijn in wiskunde. Dit trekt de aandacht van haar lerares Bonny. Frank wil haar een zo normaal mogelijk leven laten lijden. Frank’s moeder Evelyn heeft hele andere plannen… Dit kan er voor zorgen dat Frank en zijn nichtje Mary uit elkaar gedreven wordt. Zal zit echt zo zijn?

Tip: zet bij de trailer Nederlandse ondertiteling aan.

LEGO Ninjago City (27 september in de bioscoop)
In deze nieuwe film van Lego komt de Groene Ninja Lloyd samen met zijn vrienden in actie voor het veroveren van New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden moeten onder aanvoering van de slimme Sensei Wu, Lord Garmadon verslaan. Dit is de verschrikkelijkste man ooit maar ook nog eens Lloyd’s vader. Er volgt een gigantisch gevecht tussen de twee kanten. De vrienden moeten goed samenwerken om Lord Garmadon te verslaan. Wie zal er gaan winnen?


Welke film zou jij het liefste naar toe gaan? Laat het ons weten!

kalvijnroman-kraft-2600822