Deze films komen in oktober 2018 uit

De herfst is nog maar net begonnen, maar de temperaturen worden echt al een stuk lager. Het wordt weer koud! Dat betekent: veel movie nights. In dit blog lichten we 3 films uit die deze maand uitkomen. 

Vecht meisje

Dit verhaal gaat over een stoer meisje van twaalf dat samen met haar broer en moeder verhuisd naar een buitenwijk in Amsterdam na de scheiding van haar ouders. Een scheiding is natuurlijk nooit leuk, maar de vechtscheiding van Bo’s ouders maakt iets in haar los. Bo komt terecht in een heel andere omgeving en wilt kickbokser worden. Ze doet er alles aan om haar doelen te behalen en wat blijkt: ze schijnt heel goed te zijn. Kortom, een avontuurlijke film over een ontdekkingsreis naar je ware ik wanneer niet alles mee zit, die je moet zien.

Life itself

In de film ‘Life itself’ volgen we een jong stel uit New York dat elkaar leert kennen in hun studententijd. Ze zijn al jaren samen en verwachten hun eerste kindje. Door een shockerende gebeurtenis verandert hun hele leven en niet alleen dat van hen. Deze gebeurtenis heeft ook invloed op een familie aan de andere kant van de wereld, maar hoe? Deze film gaat over liefde, het noodlot en het verleden.

5 weddings

Wanneer een Amerikaanse journalist met Indiase achtergronden voor haar werk naar India reist om een artikel te schrijven over bruiloften, heeft ze daar in de eerste instantie helemaal geen zin in. Het artikel moet gaan over de culturele verschillen en gewoontes in India rondom bruiloften. Tijdens haar avontuur op zoek naar de cultuur eigenschappen rondom het fenomeen trouwen, wat het daar echt is, wordt ze begeleidt door een wel heel leuke politieagent. Dat belooft wat te worden.

fifa_19bibi-interview-veed-awards2