FOURCE namens Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival

Vanmiddag om 16:00 is het dan eindelijk zover, de 15e editie van het Junior Eurovisie Songfestival. Dit jaar de boyband FOURCE namens Nederland op. Deze band bestaat uit Ian, Jannes, Max en Niels. Met hun liedje Love Me hopen ze iedereen omver te blazen en het Songfestival te winnen. De laatste keer dat Nederland het Junior Eurovisie Songfestival won was namelijk in 2009. Toen won Ralf Mackenbach met het liedje Click Clack. Wil jij meer weten over de boyband FOURCE en hun avonturen in Georgië? Lees dan snel verder!

Dit jaar in Georgië
Dit jaar vindt de 15e editie van het Junior Eurovisie Songfestival plaats in de stad Tbilisi in Georgië. Vorig jaar won de Georgische zangeres Mariam, waardoor het land mocht kiezen of ze de volgende editie wilde hosten of niet. Georgië stemde toe waardoor de 15e editie dus in dit land plaats vindt. Boyband FOURCE vloog afgelopen week al naar het land om alvast te repeteren en de andere kandidaten te leren kennen. Op het YouTube-kanaal van het Junior Songfestival kan je alle avonturen van de jongens volgen.

De avonturen van FOURCE
In de YouTube video’s zijn verschillende dingen te zien. Zo kan je achter de schermen kijken bij de making-off van de videoclip van Love Me en zie je de dansuitleg van de videoclip. Vorige week kwam de eerste video van de jongens in Georgië online. Hierin vertrekt de groep naar Georgië en zien we een tour van hun hotel. Ze hebben al veel vrienden gemaakt en verzamelen steeds meer fans. Ondertussen heeft FOURCE ook de repetities achter de rug en aan de video te zien ging dit heel erg goed! Speciaal voor hun optreden op het grote podium in Tbilisi kregen de vier jongens een make-over. Hun haar werd geknipt en ze kregen voor het eerst hun outfits te zien. In hun coole matchende outfits veroveren ze, volgens ons, de harten van duizenden kijkers.

Gaan jullie ook kijken naar de finale om 16:00? Wij wensen de jongens van FOURCE heel veel succes in Georgië, zet hem op!

danielle-macinnes-222441mondayupdate