Gadgets: De kleinste draadloze oortjes ooit

Het ziet er een beetje raar uit, maar toch zie je steeds vaker de AirPods. De draadloze oortjes van Apple. Ze werden vergeleken met tandenborstels en de flauwe grappen werden al gemaakt. De makers van Touch komen nu met met betaalbare oordoppen die nog kleiner zijn dan de AirPods.

Oordopjes met een groot bereik
De Earbuds krijgen Bluetooth 5. Dit zijn de eerste oordopjes die dit hebben, maar deze oortjes zullen zeker niet de laatste zijn. Wat het verschil is met andere vormen van Bluetooth is dat Bluetooth 5 vier keer zo een groot bereik heeft als de andere versies. Dus ligt je telefoon boven? Dan kan je gewoon beneden nog muziek luisteren: TOP!

Lang muziek luisteren
De kwaliteit van de muziek is ook veel hoger en ondanks dat, is het stroomverbruik van de oortjes veel minder en kan je dus veel langer muziek luisteren. Ook deze Earbuds kan je opladen in een draagbaar oplaadhoesje. De batterij gaat drie uur mee en naast muziek luisteren kan je ook bellen met deze oortjes. De oortjes zijn te koppelen aan meerdere apparaten. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld muziek luistert vanaf het ene apparaat maar je telefoon afgaat, dan kan je gewoon opnemen.

 

Snapkingbest bekeken youtube video