Gadgets van de week

Deze week hebben we weer drie leuke gadgets voor jullie uitgezocht. Hou je van selfies maken, gamen en fietsen. Als je antwoord op één van deze drie vragen ‘ja’ is, dan moet je dit artikel zeker even lezen.

Een stuk gemakkelijker op de fiets
Je zit lekker op je fiets en wilt je oortjes in doen. Je fietst een stukje met je telefoon in je hand maar wilt hem dan toch maar in je zak doen. Shit, ik heb geen zakken.. Of je fietst met navigatie maar je moet je telefoon in je hand houden en ondertussen óók nog is je hand uitsteken. Komt dit probleem je bekend voor? De oplossing voor deze problemen is hier: De Finn Universal Bike Mount For Smartphones. Met deze gadget kan je jouw telefoon op het stuur van je fiets vastmaken. Vanaf nu hoef je dus nooit meer last te hebben van de eerder genoemde problemen.

Overwatch
In de game Battlefield 1 waan je je in het begin van een oorlog. In de game moet je gevechten doorstaan. Je vecht onder andere tegen belegerde Franse steden. In het spel maak je deel uit van de grootste veldslagen in de geschiedenis. Je kan ook voor de multiplayer gevechten kiezen met maximaal 64 spelers. Bekijk hieronder de trailer van de game en maak je klaar voor een gevecht!

Een selfie drone
The AirSelfie, een drone speciaal gemaakt voor selfies. Wie wilt dat nou niet? De drone is plat en is niet te vergelijken met een normale drone. Je hangt de drone in de lucht, zet hem aan en dan hoef je alleen nog maar klaar te gaan zitten voor de foto. Even lachen en de foto is gemaakt. Je kan de foto vanaf de drone gelijk door laten sturen naar je social media. De AirSelfie weegt slechts 52 gram en heeft een HD-camera van 5 mp. Een nadeel van de drone is dat de batterij slechts drie minuten meegaat. Helaas is deze drone nog niet te koop. De drone wordt verwacht in maart 2017.


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.


marioapps