Get Owned naar LA

De winnaar van het YouTube kanaal Get Owned werd een paar weken geleden bekend gemaakt: Mike won Get Owned. Hiermee won hij een ticket naar de E3 in Los Angeles. Een gamebeurs waar de nieuwste games worden getoond. Ook kreeg Matthy ook wel bekend als Fifalosophy te horen dat hij mee mocht naar de E3.  

De vlucht
Nadat iedereen afscheid had genomen van zijn familie gingen we richting het vliegtuig op naar.. LOS ANGELES. We vlogen met WOW Air. Dit is een IJslandse maatschappij dus de overstap was dan ook in Reykjavik. Na een lange maar comfortabele vlucht kwamen we eindelijk aan in LA. We huurden een auto en reden richting het huis. Het huis was prachtig met een mooie tuin, grote badkamer en slaapkamers. De verdeling van de bedden was nog even moeilijk maar uiteindelijk sliepen Mike en Veras samen en had Matthy een eigen bed.

get owned

Dagen erna
We gaan nog niet te veel verklappen wat we die dagen allemaal hebben gedaan in Los Angeles. Wat we wel al kunnen verklappen is dat we op dinsdag en woensdag naar de E3 zijn geweest. Vooral de nieuwe Call of Duty viel erg goed in de smaak. We hebben natuurlijk ook het Hollywoodsign bezocht en Venice beach werd ook niet overgeslagen. De sfeer onderling was erg leuk en iedereen had het naar zijn zin. Ook de humor ontbrak niet in het huis en de grappen onderling vlogen over en weer. We baalde allemaal een beetje toen we weer op het vliegtuig richting huis zaten. Ben je benieuwd naar afleveringen van deze trip? Abonneer op het kanaal van Get Owned. Vanaf aankomende zondag zal daar de eerste aflevering te zien zijn!


SingleLak door Tijn