Gio in samenwerking met de Kindertelefoon

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Afgelopen week postte Gio Latooy verschillende video’s op zijn kanaal die gingen over het meisje Mandy. Veel kijkers waren enorm geschokt en leefden mee met Gio en Mandy. Later bleek dat er een heel verhaal achter de video’s zat. Deze schokkende video’s waren uiteindelijk voor een heel goed doel! 

Het verhaal
Na 5 afleveringen bleken de video’s met het meisje Mandy, een samenwerking met de Kindertelefoon te zijn. In de serie genaamd Liefs, Mandy zie je het verhaal van Mandy. Zij heeft het thuis heel moeilijk. Ze wordt mishandeld door haar broer en haar ouders zijn gescheiden. Gio besluit om als verassing bij haar langs te gaan om haar op te vrolijken. Dan gebeurt er iets dat niemand had verwacht…

De afleveringen
De samenwerking bestond uit 5 afleveringen. In aflevering 1 krijgt Gio een brief van Mandy. Daarin vertelt ze dat ze zich thuis niet fijn voelt. In aflevering 2 gaat Gio langs bij het huis van Mandy. Daar doen haar broer en moeder de deur open en blijkt dat Mandy is weggelopen. Haar broer slaat boos de deur dicht. Gio schrikt en weet niet zo goed wat hij ermee aan moet. In aflevering 3 zie je een emotionele Gio die vertelt over dat de politie bij hem is langs geweest en er aangifte tegen hem is gedaan. In aflevering 4 ontmoet hij Mandy in een café, daarna zie je ze samen in de auto zitten. Mandy’s broer trekt ineens de deur van de auto waarna Gio geslagen wordt, niemand wist hoe dit af zou lopen… Tenslotte komt in aflevering 5 de waarheid boven tafel. Deze serie is namelijk gemaakt in samenwerking met de Kindertelefoon.

De Kindertelefoon
Met deze campagne wilde de Kindertelefoon duidelijk maken dat alle kinderen en jongeren de Kindertelefoon kunnen bellen als zij ergens mee zitten. Zij zullen je altijd helpen met de dingen waar je mee zit! Dagelijks krijgen YouTubers zoals Gio berichten van kinderen die zich niet fijn voelen thuis. In zijn laatste video vertelt Gio dat hij het hier heel moeilijk mee heeft en daarom besloot deze samenwerking aan te gaan. Ondanks dat de video’s niet bij iedereen in de goede smaak vielen, is hij toch erg trots op. En terecht! Goed gedaan Gio!

Wat vond jij van deze samenwerking? Laat het ons weten!

brooke-larkchallengescup