Gouden Netflix series!

Vandaag hebben we het over series! We hebben een lijstje opgesteld met de meest bekende en best bekeken series van Netflix aller tijden. Ben jij ook Netflix verslaafd en deze series nog niet gezien? Rush dan naar jouw laptop, computer, iPad of wat dan ook om deze alsnog te zien!

Gossip Girl
Dit is DE serie voor meiden die van roddels houden. De serie gaat over een groep rijke tieners die in de Upper East Side van New York wonen. Ze gaan naar de meest luxe feestjes, dragen de mooiste kleding en hebben een attitude waar je u tegen zegt. De tieners zijn simpelweg maakt van alles mee en komt ook in aanraking met het minder rijke deel van New York. Ondertussen stuurt Gossip Girl naar iedereen de meest schandalige roddels waardoor het leven van de tieners soms best wel overhoop raakt.

Homeland
Deze Amerikaanse crime-thriller vertelt het verhaal over een ex-marinier die acht jaar lang krijgsgevangene geweest is bij terroristen van Al-Qaida. Een CIA-agent genaamd Carrie Mathison is er heilig van overtuigd dat de ex-marinier een spion van Al-Qaida is om vervolgens een aanslag in Amerika te plegen. Carrie probeert de ex-marinier te ontmaskeren maar of dat lukt?

Prison break
Als de broer van Michael Schofield vals wordt beschuldigt voor de moord op de broer van de vicepresident van Amerika en de doodstraf krijgt, staan hun werelden op z’n kop. Zijn broer vertelt hem dat hij onschuldig is en dat hij erin geluisd wordt, zijn gelooft broer hem. Hij bedenkt een plan waarbij hij in dezelfde gevangenis komt te zitten als zijn broer en hij zijn doel wilt bereiken: Zijn broer bevrijden. Hij pleegt een overval waardoor hij 5 jaar gevangenisstraf krijgt. In de gevangenis vechten de broers voor hun vrijheid waarbij ze in een web van raadsels en drama belanden.

Pretty little liars
This one is for the ladies. Dit is een serie met veel spanning, actie en drama. De serie gaat over een groepje vriendinnen die worden gestalkt door ene ‘A’. Deze anonieme persoon weet alle geheimen van de meisjes en dreigt hun leven een hel te maken! Ondertussen gebeuren er allerlei dramatische dingen in de vriendinnengroep, van boy drama tot duistere praktijken.

Breaking bad
Scheikundeleraar Walter White komt erachter dat hij longkanker heeft en terminaal ziek is. Walter wilt dat zijn gezin genoeg geld heeft als hij komt te overlijden en wil daarom snel geld verdienen. Hij besluit om in zijn vrije tijd, samen met een oud-leerling Crystal Methamphetamine te maken. Zijn vrouw en zwager werken bij een drugsbrigade en Walter moet zijn geheim daarom ook goed bewaren. Lukt het hem om deze krankzinnige manier om geld te verdienen verborgen te houden van zijn vrouw?

Wat zijn volgens jou nog meer gouden Netflix series? Let us know! 


Vond je dit een leuk artikel?
Check dan onze website voor meer artikelen en houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten voor meer toffe posts!

casper-nelissenmusic-monday-hip-hop