DE VEED AWARDS 2018: alles over wat je zaterdag kunt verwachten

Zaterdag is het zo ver: de VEED Awards 2018. Het belooft een vette show te worden vol met optredens, challenges en nog veel meer. We hebben voor jullie op een rij gezet wat je aankomende zaterdag kan verwachten. Ook voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn hebben we namelijk nog genoeg opties!

De award show
De VEED Awards zijn dit jaar spectaculairder dan ooit. De show duurt drie uur en is gevuld met vette optredens. De performers: Joost, Supergaande, Dionne, Kelvin & Noah, FC Roelie & Fifalosophy en een surprise act. Naast de muzikale optredens zijn er vette challenges, video’s en meer. Ook trakteert NIX18 iedereen op een alcoholvrije consumptie. HOERA!

VEED live-stream
Heb je geen kaartje kunnen scoren voor de VEED Awards? Geen paniek. Iedereen kan namelijk meegenieten van de show. Op het YouTube-kanaal van VEED is een livestream te volgen waarop de award show wordt uitgezonden. (Props to CamJoe!)

Meebeslissen vanuit je huiskamer
Je kan niet vanuit huis alleen de awards show kijken,  je kan ook meebeslissen over de show! Hou ons Instagram Story tijdens de award show in gaten en beslis hoe de show eruit ziet. Samen met Vodafone laten we je tijdens de show zien hoe het er in de VIP area aan toe gaat en kun je via polls meebeslissen. Hou de VEED Instagram Story tijdens de award show in de gaten en beslis mee.

Chillen in de Parentlounge
Er komen steeds meer ouders mee naar de VEED Awards. Daarom hebben we ook aan hen gedacht. Samen met Vodafone & Netflix hebben wij een speciale Parent Lounge ingericht. Hier kunnen zij lekker genieten van een hapje en een drankje en ondertussen Netflixen of natuurlijk de show live meekijken op schermen.

Journalistieke Aanmoedigingsprijs
Dit jaar wordt de Journalistieke Aanmoedigingsprijs uitgereikt tijdens de VEED Awards 2018. Een vakjury heeft vier YouTubers geselecteerd die in aanmerking komen voor deze mooie prijs. De winnaar wint tienduizend euro voor nieuwe content. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Award Show, VET! De YouTubers die zijn genomineerd zijn: Alwin en Saskse, Salaheddine, Thomas van der Vlugt en Peter.

Dikke SHOUT OUT naar onze partners in crime Vodafone, AD, Netflix, CamJoe, XITE, NS

image-2018-03-15VEED Awards 2019