Het online VEED magazine is NU live, lezen dus!

Welkom!
Hier zijn we dan, eindelijk live, de VEED blog! Elke dag plaatsen we nieuws, feitjes, interviews of andere interessante dingen. We schrijven over VEED Festival, YouTube en alles wat met online video te maken heeft. Zo houden we jullie vanaf nu op de hoogte over alles wat er speelt in deze wereld. Voor VEED, tijdens en daarna. Want dit online magazine is er het hele jaar door speciaal voor jou.

VEED Magazine

Artikelen op de blog
Op deze blog schrijven we zelf artikelen máár er staan ook artikelen uit het VEED magazine op de blog. Als je nog niet bekend bent met het coolste tijdschrift van Nederland ga dan gauw naar de winkel en koop het VEED magazine als aanvulling op de VEED blog, want niet alles uit het magazine staat op de blog.

Blijf op de hoogte
Hou de VEED blog vanaf NU elke dag in de gaten om op de hoogte te blijven en je vrienden het allerlaatste nieuws over VEED en de wereld van online video te vertellen.

***

Het magazine is onder andere te koop bij AKO, Bruna, en natuurlijk in de supermarkt (kijk je moeder lief aan tijdens het boodschappen doen). Het tijdschrift komt zes keer per jaar uit en kost slechts €3,49.


Heb je nog geen tickets voor VEED festival 2017? Bestel die dan NU hier.

dionne