Het spel “the floor is lava” is een echte hype geworden

Het spel “The floor is lava” is een echte hype geworden nadat er een filmpje is geplaatst die viraal ging. Het filmpje wordt door iedereen overgenomen en gedaan op straat. Maar niet alleen op straat ook op YouTube kom je het spel steeds vaker tegen. 

86 miljoen views
Het spel bestaat al erg lang. Maar sinds kort weer een hype voor iedereen geworden. Het begon bij het filmpje van Jahannah en haar vriend. Zij uploaden een filmpje dat viraal ging. Ze hadden binnen no-time 86 miljoen views. Bekijk het filmpje hieronder op YouTube.

YouTube hype
Ook op YouTube is het spel super populair en wordt het steeds populairder. Het spel wordt steeds vaker gespeeld en opgenomen voor een video. En de video’s worden er erg leuk van. Je kan er veel vinden op YouTube en er komen steeds meer bij.

Gewonden
Het spel “the floor is lava” wordt soms iets te serieus genomen. Jongeren doen moeilijkere dingen om van de vloer af te blijven. Hier kunnen er snel en vaak gewonden door vallen. Pas dus ook op waar je het spel speelt en let op waar je op springt of op klimt.

Lak door TijnRoadtrip