Het zomerboek van VEED is nu uit!

Wat is er chiller dan heerlijk op je strandbedje een tijdschrift of boek lezen? Dat komt goed uit, want speciaal voor de zomer brengt VEED nu een zomerboek uit. Het boek staat vol met, hoe kan het ook anders, YouTube en bevat 100 (!!) pagina’s. 

Wat kan je verwachten?
Zodra je het dikke boek open slaat zie je de inhoudsopgave staan. Deze staat vol met leuke en verschillende topics. Het boek bevat onder andere een interview met Stefan van StukTV, een app gesprek met Kwartier Granzier en tips van Nabiltime. Naast de tips van Nabiltime staat het boek vol met andere tips. Leer hoe jij de beste vlogs maakt op vakantie of hoe jij jouw video perfect edit. Zo kan je jouw eigen YouTube-kanaal starten in de zomer.

Alleen maar plezier
Naast dat je veel kan lezen in het boek zijn er ook To Do pagina’s. Het zomerboek staat vol met leuke spelletjes en quizzen. En wat is een zomerboek zonder posters? Je raad het al er staan wel 4 posters in het boek. Ties, Quinty, Stefan en Onnedi shinen op deze posters. Ben je nog niet helemaal overtuigd om het zomerboek te kopen? Kelvin, Quinty, Nina en Hanwe vertellen over hun schoolpranks en geloof ons, deze wil jij zeker niet missen. Dus ga nu snel naar de dichts bijzijnde Bruna en scoor voor slechts €9,99 het VEED Zomerboek!

supergaandeVEED Agenda