Hoe breng je je kamer in kerstsfeer?

Bij kerst hoort natuurlijk een gezellig versierd huis. Denk daarbij aan een kerstboom met lampjes, zuurstokken en kerstkransjes en een plateau met kaarsjes. Het huis versieren is natuurlijk heel erg leuk, maar je moet daarbij natuurlijk niet je eigen kamer vergeten! Een mini-kerstboom of een slinger met lampjes maakt je kamer gelijk een heel stuk knusser. Daarom hebben wij de leukste video’s, foto’s en tips voor jou opgezocht!

YouTubers
Ook een heleboel YouTubers pimpen hun kamer speciaal voor Kerst. Denk aan YouTubers zoals Diana (D is for Dazzle) en Bibi. Ook Joy (Beautynezz) heeft haar kamer al kerstproof gemaakt. Uit de video’s van deze YouTubers kan je een heleboel inspiratie halen. Joy laat in haar video ook een kleine DIY zien. Ze maakt van theedoosjes kleine cadeautjes die ze gezellig in haar kamer neer kan zetten. Ook zet ze de kerstboom in haar kamer op en versiert ze haar bed met lampjes. In de video van Bibi van vorig jaar zie je hoe ze haar kamer omtovert tot een klein kerstpaleis. Ook Diana is creatief bezig geweest en versierde haar huis met kerstspullen. Genoeg leuke video’s om ideeën uit op te doen!

Pinterest
Ook Pinterest is een goed platform om ideeën op te doen voor je kamer. Hier vind je genoeg leuke foto’s en plaatjes die je zullen helpen om je kamer in kerststijl te brengen. Als je bijvoorbeeld zoekt onder de term christmas room, dan komen er al snel veel resultaten tevoorschijn. Denk aan foto’s van met lampjes versierde slaapkamers en mooie verlichte kerstbomen. Zeker een aanrader als je wat inspiratie wilt voor je slaapkamer! Wil je wat inspiratie van Pinterest? Klik dan hier.

pexels-photo-257855pexels-photo-246731