Hoe vierden YouTubers Sinterklaas?

Toen was 5 december ineens weer voorbij! De goedheiligman heeft alle cadeautjes afgeleverd en zal binnenkort weer vertrekken uit ons koude kikkerlandje. Natuurlijk hebben verschillende YouTubers ook Sinterklaas gevierd. Zij deelden dit dan ook op hun social media-kanalen, zoals Instagram. Hoe vierden zij dit dan? Wij zijn voor jullie op onderzoek uitgegaan en kwamen erachter hoe jouw favoriete YouTubers Sinterklaas vierden!

Rutger Vink & Thomas Grinsven (@rutgervink & @thomasgrinsven)
Gisteravond, 5 december, gingen Rutger en Thomas gezellig uiteten. Vanochtend zagen wij hoe ze samen met hun familie pakjes gingen uitpakken en hoe Rutger bedolven werd met knuffels, super schattig!

img_9804

Peter de Harder (@volgpetrus)
Peter vierde het iets anders dit jaar. In zijn Instagram story zagen we hoe hij pakjesavond helemaal alleen vierde. Totdat er vanochtend een story verscheen waar te zien was dat hij toch nog een heleboel cadeautjes had gehad. Gelukkig maar!

img_9803

Jill van Dooren (@jillvd)
Jill vierde het heel rustig dit jaar. Met haar familie lag ze chillend op de bank te kijken naar leuke videoclips!

img_9809

Denise (@iamtheknees)
Ook Denise vierde het dit jaar met haar familie. In haar Instagram Story zien we haar opa en Oma Miep die een gedicht voorlezen.

img_9805

Jipp Heldoorn (@jippheldoorn)
Jipp vierde pakjesavond samen met haar verloofde Luke en haar twee kinderen Wolf en Liv. Op Instagram zien we hoe Liv en Wolf hun cadeautjes uitpakken en ze gelijk uittesten. Wolf op zijn nieuwe driewieler en Liv in haar nieuwe Frozen-jurkje!

img_9806

FOURCE (@jrsongfestival)
Gisteren plaatste het Instagram-account van het Junior Songfestival vier nieuwe foto’s online waar de jongens van Fource te zien waren met een cadeautje. Daarna werd er op het YouTube-kanaal een video geplaatst waarin de jongens hun verrassing bekend maakten! In januari gaan ze door met het plaatsen van nieuwe video’s op hun kanaal. Heel erg leuk!

toni-hukkanen-87089youtube-2617510_1920