HOT SERIES: “Prison Break”

De serie Prison Break wordt veel gezien als een leuke, spannende actiefilm. Van iedereen hoor ik dat het een serie is die je gezien moet hebben. Ik zelf vind het voor jongens en meisjes. Het gaat over twee broers en de serie zit bomvol actie. Als meisje moet je er wel van houden. HOT SERIE! ūüėČ

4 seizoenen
Prison Break is een Amerikaanse serie. De serie is gemaakt door Paul Scheuring. Hij is erg goed in het schrijven van scenario’s. Ook is hij regisseur van films en tv shows. Op Netflix zijn er 4 seizoenen te bekijken. Het eerste seizoen en tweede seizoen bevatten 22 afleveringen. Seizoen drie¬†bevat 13 afleveringen en seizoen vier bevat 23 afleveringen.

Misdaad
De serie gaat over twee broers van wie er één ter dood is veroordeelt. Hij heeft volgens vele een misdaad gepleegd. Maar hij heeft het niet gedaan. Toch zit hij vast. Zijn broer verzint een plan om hem uit de gevangenis te halen. De broer die een plan probeert te verzinnen zorgt ervoor dat hij dichterbij zijn broer komt. Dit doet hij door een gewapende overval te plegen. Hij wordt veroordeelt tot 5 jaar celstraf in de gevangenis waar zijn broer ook zit.

Ontsnappingsplan
De broer komt de gevangenis in om zijn broer die vast zit eruit te halen. En dit doet hij niet zonder een groot plan. Hij heeft gewerkt bij een bedrijf die de gevangenis, waar de twee broers nu zitten, gerenoveerd hebben. Door de renovatie heeft hij ontwerpen van hoe de gevangenis er van binnen uit ziet. Dit laat hij in codetaal¬†tatoe√ęren op zijn lichaam. Alleen hij snapt wat er staat. Hierdoor wordt hij niet verraden door andere gevangenen die de tattoo kunnen zien of begrijpen.

Wat vind ik?
Ik heb de serie zelf nog niet gezien. Wel heb ik er veel verhalen over gehoord en ik ben er erg enthousiast over. Ik ga de serie dus ook zeker bekijken. Ik heb een aantal reviews gelezen van jongens en meiden die de serie bekijken of hebben bekeken. Ze zijn er erg enthousiast over. Vooral seizoen 1 en 2 blijkt spannend te zijn. De rest van de serie is ook erg leuk om te kijken. Kijk dus!

marioExamen