HOT SERIES: Riverdale

Een nieuwe HOT serie waar we jullie wat over willen vertellen. Namelijk Riverdale. Ben jij fan van Gossip Girl, Pretty Little Liars en/of Dawson Greek? Dan is deze serie wat voor jou. Neem het eerst volgende weekend om op de bank of op je bed neer te ploffen. Geniet van de serie “Riverdale”.

Mysterieuze stad
De serie gaat over een stad namelijk: Riverdale. Een stad waar nooit iets gebeurd. Maar… niets is minder waar. Er wordt een lijk gevonden in het meer van Riverdale. Jason, de populairste jongen en beste footballspeler uit de stad wordt gevonden in het meer. Er wordt verteld dat alle lijken een verhaal met zich meebrengen. Alleen dit lijk is aangeraakt door het kwaad. Een lijk dat een verhaal blijkt te vertellen, tenminste dat lijkt zo. Niemand weet wat er is gebeurd en niemand vertrouwt elkaar meer.

Gebaseerd op?
Riverdale is gebaseerd op de populaire Amerikaanse Archie Comics. Archie Comics is een Amerikaanse uitgeverij van strips. De serie geeft de avonturen van Archie en zijn vrienden een duister tintje. De serie is een echt tienerdrama.

Hoofdpersonen
De veelbesproken personen van deze serie zijn Archie, Betty en Veronica. Archie is een tiener in het plaatsje Riverdale. Hij keert na een lange zomer periode terug op school. Archie komt erachter dat hij zijn liefde voor muziek heeft ontdekt. Archie heeft ook een ietwat gecompliceerde affaire met zijn muzieklerares. Betty is een goede vriendin van Archie en heeft wat gevoelens voor hem alleen durft ze dit niet te zeggen. Ze is verder ook het buurmeisje van Archie. Veronica is een nieuw meisje die in de stad komt wonen. Ze probeert Betty te helpen met haar gevoelens voor Archie. Ook al heeft ze zelf ook wel een oogje op hem.

Drama
De serie “Riverdale” is een serie vol verschillende genres. HetĀ genre drama springt eruit. Wat begint met romantiek, wordt een duister mysterie waar Archie en zijn vrienden in verwikkeld raken. Een serie vol spanning, romantiek, drama en mysterie.

Wat vind ik er van?
De serie is een erg mysterieuze en spannende serie. Als je van tienerdrama’s en spanning houdt is dit zeker een geschikte serie. Ik vind het zelf een erg spannende serie en zeker verslavend. Ik zou er wel een weekendje voor vrijplannen als je deze serie wilt bekijken. Voor de rest word je helemaal meegenomen in het verhaal. Dat maakt het zo spannend en verslavend.

zomervakantieajax