In de spotlights: Daniël van BadHumorTV

De 17 jarige Daniël van BadHumorTV uit Den Bosch begon in 2011 met zijn YouTube carrière. Naast een filmopleiding in Eindhoven is Daniel al sinds 2014 bezig met het kanaal: BadHumorTV waarin hij zijn passie gevonden heeft!

Het kanaal
Op het kanaal BadHumorTV vind je 2 verschillende soorten video’s. Morning Talk is er bijvoorbeeld een van. Hierin wordt er vaak met meerdere gasten gepraat over bepaalde zaken. Ook wordt er in Morning Talk vaak wat met eten gedaan om de aandacht van de kijker te trekken. Een andere serie die op het kanaal BadHumorTV te zien is, is een serie genaamd 5 woord films waarbij mensen 5 woorden in de reacties achter laten. Dan wordt er een reactie uitgekozen en vervolgens wordt er dan een sketch video van gemaakt. Dit vindt Daniël de leukste video’s van zijn kanaal.

Zie hieronder een voorbeeld van 5 woord films:

Toen wij Daniël vroegen hoe hij op 5 woord films gekomen is vertelde hij ons het volgende:

“Ik heb dat geloof ik een keer met een vriend in de bus bedacht. Er zijn namelijk best wel vaak wat onzin comments onder video’s dus dacht ik: Waarom doe ik daar niet iets mee? Mensen vinden het namelijk ook leuk om met hun idee in een video te komen.”

Zo gezegd, zo gedaan. Zo ontstond 5 woord films.

Veeleisend
Hoe BadHumorTV zich volgens Daniel onderscheidt van andere YouTube kanalen is dat hij zich samen met een team richt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. “Ik upload liever één keer in de maand een top-video dan iedere week 1 minder goed filmpje.” Omdat Daniël ook een filmopleiding doet, leert hij steeds meer de trucjes van monteren en video’s maken. Dit past hij dan ook toe in zijn video’s, om die reden wilt hij dan ook goede kwaliteit leveren en is hij soms wel 10 uur lang bezig met het monteren van een video. #HARDWORKPAYSOFF

Verleden en toekomst
In het begin van zijn YouTube carrière in 2011 vonden de klasgenoten van Daniël het maar raar dat hij aan YouTube deed. Hij kreeg rare opmerkingen. Inmiddels is dat heel anders een trekt Daniël zich daar minder van aan. Daniël hoopt dat het in de toekomst allemaal nog steeds goed blijft gaan met zijn kanaal en dat hij door blijft groeien. Hij wilt ook zeker doorgaan met YouTube.

Het leuke en mooie dat YouTube Daniël heeft gebracht zijn de connecties. Zo heeft Daniël onder andere een video met Gio Latooy opgenomen. Hij kent nu steeds meer mensen door YouTube waar hij heel dankbaar voor is dat hij hen kent.

Wisten jullie dat Daniël mee heeft gedaan aan van Niks naar Clicks van Kelvin? Check die video hieronder!


Ben jij benieuwd naar het kanaal ‘BadHumorTV’ van Daniël? Klik dan hier!
En wil jij zelf ook in de spotlights staan en heb jij 4000 abonnees? Stuur dan een mailtje naar redactie@veed.nl

twitter-partyvideo-games-1557358_1920