In de spotlights: Marijn aka Kermisreporter

In januari 2013 begon Marijn met filmpjes maken en verslag doen op kermissen. Hij vond het zo leuk dat hij inmiddels alle kermissen in Nederland af gaat om er van verslag te doen met hier en daar een pretpark en zwembad als het lukt. Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Kermisliefhebber from the beginning
Als klein kind hield Marijn al van kermissen. In het begin ging hij in de wat kleinere attracties maar toen hij ouder werd ging hij in de grotere attracties die hij super leuk vond.

Op een dag stond er een vrij grote attractie bij ons in het dorp: de booster. Ik was er naar aan het kijken en ik wilde er gewoon in. Na een paar dagen heb ik toen alle moed verzameld en ben ik er toch ingegaan. Ik vond het zo leuk dat ik sindsdien alleen maar meer wilde.

Toen zijn ouders een weekendje naar Maastricht gingen, bleef Marijn bij zijn oma slapen om naar de kermis in Den Bosch te gaan waar er een wereld voor hem open ging. Op de Samsung star telefoon maakte hij filmpjes en zette het toen nog op Hyves, later ook op YouTube.

39 kermissen in 52 weken
Met vrienden gaat Marijn regelmatig naar kermissen om verslag te doen, af en toe helpt Marijn de mensen ook om een dagje te werken op verschillende kermissen. Afgelopen jaar heeft Marijn 39 kermissen bezocht en in 2017 staan hem er nog veel meer te wachten zoals Marijn zelf ook zegt. Marijn gaat ieder jaar zelfs naar Herne om de twee na grootste kermis ter wereld te bezoeken in Duitsland. #VET

Presentator Kermis FM
Als kers op te taart presenteert Marijn ook Kermis FM. Iedere zomer is er op de Tilburgse kermis Kermis FM. Dat houdt in: radio, fotografie en TV. Dit wordt door heel Nederland op een Ziggo kanaal uitgezonden. Het leek Marijn leuk om daarvoor te reporten dus had hij zich aangemeld. Uiteindelijk zat Marijn in het fototeam om sfeerimpressies te maken, fotoreportages maar ook een extra item attractie specialisten. Tien dagen lang is hij toen elke attractie afgegaan om verslag te doen.

Toekomst en hobby’s 
Marijn denkt in de toekomst niet super groot te worden, maar dat is ook niet zijn doel.  Hij vindt het ontzettend leuk om filmpjes te maken van kermissen en die met mensen te delen. Naast kermissen reporten vindt Marijn het ook leuk om treinen te filmen. Deze video’s zie je op het kanaal TreinenHD. Naast YouTube doet Marijn een audio visuele opleiding waar hij wordt opgeleid tot cameraman of video editor. Marijn heeft inmiddels visite kaartjes laten maken en een eigen kermisreporter T-shirt waarmee hij op de verschillende kermissen aan te herkennen is.


Ben jij benieuwd naar het kanaal ‘Kermisreporter’ van Marijn? Klik dan hier!
En wil jij zelf ook in de spotlights staan en heb jij 4000 abonnees? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

casper-nelissendaniel-badhumortv