In the spotlights: Sarah Verhoeven

De grafische mediamanagement studente Sarah Verhoeven is een echte gamefreak! Het gamen is er bij haar al vroeg ingegoten, haar broers leerden haar gamen en sindsdien is het helemaal haar ding. Haar passie voor gamen is zo groot, dat ze dit aan iedereen wilde laten zien. Eerder streamde zij al videogames online terwijl ze lekker met anderen aan het kletsen was. Nu wilt ze ook haar passie delen met de YouTube community. Ben jij benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel door! 

Passion for gaming
Sarah Verhoeven heeft eerst een tijd videogames online gespeeld. Zij streamde ook vaak omdat ze het leuk vond om te gamen en tegelijkertijd met andere gamers gezellig te kletsen. Met name Nintendo games is Sarah helemaal weg van. Door het streamen leek het haar leuk om ook een YouTube kanaal te starten. Hier verscheen als eerst een YouTube serie genaamd: game creaties. “Ik was toen alleen nog wel heel verlegen en ik schaamde me er een beetje voor dus die heb ik later weer offline gehaald.” In deze serie verschenen creaties geïnspireerd door games. Bijvoorbeeld items uit Mario Kart maakte Sarah na. Het waren een soort van DIY’s van games. “Dat is best wel een anders dan veel andere filmpjes die je tegenkomt op YouTube, maar dat vind ik juist leuk!”

Vooroordelen doorbreken

Ik wil voornamelijk in mijn video’s laten zien dat ik van videogames, maar ook make-up houd. Het stereotype nerd-meisjes-gamer wilt Sarah hiermee ook doorbreken. Want niet alle meisjes die gamen zijn meteen nerds! Ik wil graag aparte dingen laten zien en dat probeer ik dan ook te doen.

Relax momentje when gaming
Gamen is voor Sarah echt iets om tot rust te komen. Sommige mensen kijken een film om te ontspannen, maar even gamen is voor Sarah een lekkere ontspanning. “Het is heel makkelijk om tijdens het gamen meteen te streamen zodat je ook met andere mensen lekker kunt kletsen. Ook vind ik het leuk dat dit nu via je kanaal kan op YouTube. Door te live streamen maak je je kanaal wat persoonlijke en kom je dichterbij je kijkers.  Wellicht wil ik dat op YouTube wel iedere week een keer doen.”

Naast YouTube houd deze gamefreak veel van tekenen, wel items uit games natuurlijk, maar ook uit films! Op Instagram plaatst zij dan ook wel eens een paar prachtige tekeningen die zij maakt.

Toekomstplannen

Iedere YouTuber hoopt natuurlijk te groeien in zijn of haar kanaal. Maar het liefst wil ik gewoon mensen die dezelfde passie delen als ik dat gaan ontdekken en samen met mijn communicty kan praten over onze passie en dat ik nog heel veel creatieve formats kan bedenken voor mijn kanaal en dat het natuurlijk gezien wordt!

In de toekomst wilt Sarah haar kanaal graag nóg persoonlijker maken. Zo wilt ze wel andere dingen doen die je nog meer op YouTube ziet maar wel door er haar eigen draai aan te geven. Ook praatvideo’s ziet ze in de toekomst wel zitten. Wat leer les voor mij is om te leren hoe ik spontaner en minder verlegen voor de camera kan zitten. Dat zou ik heel tof vinden om te leren!


Ben jij benieuwd naar het kanaal van Sarah? Klik dan hier!
En wil jij zelf ook in de spotlights staan en heb jij 4000 abonnees? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

top-5-noryinstagram