Denise Kroes: “Ik wilde alleen maar dansen in LA, maar toen kwam ik op tv in Nederland”

Misschien heb je haar vlogs of covers van wereldhits op YouTube al een keer voorbij zien komen, maar we kennen haar natuurlijk van ‘The Next Boy/Girl Band’. We hebben het over: Denise Kroes. Deze talentvolle chick heeft al heel wat bijzondere en vette dingen gedaan en blijft maar bezig! Wij stelden haar een aantal vragen over muziek, YouTube, Instagram en meer. 

We kennen je natuurlijk van de Next Boy/Girl band, hoe kwam je hierbij?

“Dat is wel een grappig verhaal. Ik wilde eerst eigenlijk alleen maar dansen en in LA wonen, maar toen ik er drie maanden woonde werd ik gebeld door een programmamaker die me vroeg of ik het leuk zou vinden om mee te doen aan de Next Boy/Girl Band. Daarna ben ik naar Nederland gegaan en heb ik hier aan mee gedaan.” Toen wij Denise vroegen hoe ze het vond was ze meteen weer enthousiast. “Ik vond het super leuk, maar ook super eng om mee te doen aan het programma.” Ook was ze heel zenuwachtig voor haar auditie. “Audities zijn namelijk helemaal niet mijn ding.”

Wat was de schakel naar YouTube?

Eind 2015 begon Denise Kroes met het plaatsen van covers. Ze is nu al een jaar actief bezig met vloggen. “En dat vind ik echt super leuk om te doen! Het zijn allemaal leuke dingen die ik vastleg en met mensen deel. Toen ik meedeed met de Next Boy/Girl Band vertelde iemand me dat het een goed idee is om te beginnen met vloggen om alles vast te leggen en dat vond ik eigenlijk super leuk dus ben ik na het programma er mee doorgegaan.”

“Ik vind het ook leuk en belangrijk om de kijker iets mee te geven”

“Het leuke aan vloggen vind ik dat ik mijn dagelijkse leven kan laten zien. Tegenwoordig vind ik het super leuk om meiden te inspireren. Ik vind het niet alleen leuk om mijn vlogs te delen, maar ook als mensen er iets van kunnen leren of inspiratie uit mijn vlogs halen.”

Waar zou je later het liefst groot in willen worden?

“Het allerliefst zou ik met mijn eigen muziek groot willen worden maar ook door willen gaan met vloggen op mijn YouTube kanaal.  Vlogs en covers vind ik echt de allerleukste video’s om te maken en te plaatsen. Ik zie mezelf in de toekomst meer Engels zingen. Een colab met een stoere chick of rapper lijkt me echt vet. Dus het zou me super leuk lijken om met een Nederlandse hiphop artiest een single uit te brengen of juist met een internationale artiest.”

Waar ben je nu allemaal mee bezig?

Ze danst, zingt, acteert en presenteert. She’s got it all. “Ik ben nu vaak in de studio te vinden om erachter te komen wat nou precies mijn stijl is en wat ik eigenlijk voor muziek wil maken. Ook ben ik nog steeds bezig met Girlband, maar op een iets lager pitje. Daarnaast doe ik af en toe wat influencer klusjes en presenteer ik af en toe wat, bijvoorbeeld voor Hunkemöller”

Welke VEED Award zou jij het liefst willen winnen?

“Het zou echt een eer voor mij zijn om de Beste Muziek Award te winnen. Beste Vrouw of Best Vlogger zou natuurlijk ook super vet zijn mocht ik die ooit winnen. Er moet natuurlijk wel nog veel gebeuren voordat ik er een zal winnen.” Talent heeft Denise Kroes sowieso! Wie weet staat ze volgend jaar wel tussen de genomineerden van een bepaalde categorie.

photo-1445098516063-9b0b2e4206e9the-ball-stadion-football-the-pitch-47730