Interview met genomineerde nieuwkomer: Spaze!

Nog maar acht maanden geleden begonnen de vier jongens Thomas, Levy, Danny en Mats een YouTube kanaal met elkaar genaamd ‘Spaze’. Acht maanden later passeren zij al de 50K abonnees en zijn zij genomineerd voor de beste nieuwkomer, VET! Wil jij meer weten over Spaze? Lees dan snel verder want wij interviewden Thomas van Spaze!

Het verhaal begon allemaal toen de vier jongens elkaar online tegen kwamen.  Het leek hun altijd al super om in een groep video’s te maken. Daaruit is Spaze eigenlijk begonnen. Het klikte heel erg en toen zijn zij begonnen met het maken en uploaden van video’s op YouTube. Eerst begon de groep jongens met het maken van Engelstalige video’s, maar nu hebben zij hun draai op YouTube écht gevonden en dat is gewoon in het Nederlands: Spaze.

Druk druk druk

Wist jij dat de vier jongens allemaal best wel ver uit elkaar wonen en allemaal best een drukke planning hebben door school en studie? Dan vraag je je vast af hoe zij dan twee keer per week toch super vette video’s weten te plaatsen. Twee keer per maand spreken de boys af met allemaal leuke en goede ideeën voor video’s om deze vervolgens te maken. Ondanks iedereen druk is met zijn eigen agenda, zien de jongens elkaar wel graag in hun vrije tijd om leuke dingen te doen of om gewoon te chillen. Zo ging een deel van de Spaze Squad afgelopen weekend gezellig met elkaar naar de Efteling.

VEED Nominatie, VET! Wat was jullie reactie?

‘Suuuuuper blij, ik zat ergens in een meeting waar ik stil moest zijn dus ik zat heel stil ‘yes’ te juichen. Daarna heb ik iedereen gebeld om het nieuws te vertellen. We waren gewoon super blij, ook omdat wij het niet verwacht hadden en we het gewoon wilde proberen.’

Wie kan het voor jullie nog lastig maken binnen de categorie?

‘Dat zou stiekem Nina Schotpoort wel kunnen zijn of Glowmovies… maar dat weet ik niet zeker. Wij hopen natuurlijk dat al onze fans op ons stemmen. Het zou zó vet zijn als we dit jaar winnen’

Waar de boys van Spaze het meest dankbaar voor zijn: hun trouwe fans. Ben jij een echte Spaze fan en heb jij je stem nog niet uitgebracht? Doe dat dan snel! Want hoe vet zou het zijn als Spaze dit jaar gewoon de beste nieuwkomer Award binnen sleept ondanks ze pas acht maanden bezig zijn? We zullen het zien op 24 maart 2018!

Heb jij je stem nog niet uitgebracht voor de beste nieuwkomer? Breng dan NU je stem uit!

Shout out naar de fotograaf van de blogbanner: iamnotronald.

2017-11-01-09-36-55-1pexels-photo