Ismail Ilgun komt met excuus-vlog

We kennen hem inmiddels allemaal: Ismail Ilgun. Een tijdje was hij negatief in het nieuws maar de 20-jarige YouTuber heeft inmiddels het roer helemaal omgegooid. Het Openbaar Ministerie maakte pas bekend dat hij niet vervolgd wordt voor zijn aanklachten, maar wel iets anders bijzonders moet doen..

Excuus vlog
Ismail moet namelijk een excuus-vlog maken en deze video is net geplaatst op YouTube. Veras Fawaz zag dit als een mooie kans om samen met Ismail een toffe video neer te zetten en Veras deed dan ook de regie en montage van deze excuus-vlog. In de vlog biedt Ismail zijn excuses aan voor zijn gedrag. Hij kijkt terug naar fragmenten van de tijd dat hij bekend stond als ‘treitervlogger’ en vertelt wat hij toen liever anders had gedaan. Nadat hij zijn excuses heeft aangeboden geeft Ismail aan wat hij nu graag wilt en waar zijn focus ligt. “De wijk in gaan, verslag doen, geïnspireerd raken door mooie mensen, op het theater staan, leuke video’s maken en een goede presentator worden.” Ismail wij geloven zeker dat je dit kan, YOU GO!

Achter Buurten
Sinds eind 2016 gooit Ismail het roer om. Een voorbeeld van wat hij deed? Hij riep jongeren op om te gaan stemmen. Ook werkte hij aan een ander groot project in samenwerking met Algemeen Dagblad, Goya Productions, MyChannels en Top Notch. Ismail bracht een documentaire serie uit: Achter Buurten. Hierin gaat hij op zoek naar jongens en meisjes uit achterstandswijken die iets van hun leven maken.

readyplayer5kalvijn