Dit zijn jarigen YouTubers in augustus

Het is een nieuwe maand tijd voor……….. JARIGE! Elke maand zijn er naatuurlijk weer een aantal YouTubers jarig die we even in het zonnetje willen zetten. Dus stuur deze jarigen een leuk berichtje op hun verjaardag en zet hen in het zonnetje.

Ties Granzier – 20 augustus
De eerste jarige YouTuber is pas eind augustus, dit is niemand minder dan Ties Granzier. Hij wordt alweer 19 jaar oud. Ties is vooral bekend geworden om zijn game video’s maar intussen maakt hij veel meer dan dat. Van vakantievlogs tot het bouwen van een duct tape boot. Je kan het zo gek niet opnoemen en Ties heeft het geprobeerd.

Teske de Schepper – 26 augustus
De tweede jarige in augustus is niemand minder dan… Teske de Schepper. Deze stoere chick wordt 23 jaar. Ooit begon ze als beauty YouTuber maar inmiddels is ze de hele ander kant opgeslagen en we love it. Ze maakt het ene na het andere prachtige nummer en op haar socials laat ze weten bezig te zijn met een nieuw album. We zijn benieuwd!

Niek Roozen – 27 augustus
De laatste jarige YouTuber in augustus is Niek Roozen, ook wel bekend van de serie Brugklas. Niek Roozen tikt de 21 jaar aan. Hij is de laatste tijd iets minder actief op YouTube maar dat weerhoudt ons er niet van om hem alvast een hele fijne verjaardag te wensen!

sunday updatevan niks naar clicks