Joy van Beautynezz over de VEED Awards 2018

Joy van het kanaal Beautynezz, sleepte dit jaar voor de vierde keer op een rij een VEED Award binnen. Dit jaar is zij verkozen tot Beste Beauty YouTuber van 2018. Voor ons reden genoeg om deze winnares eens wat vragen te stellen. 

Vanaf het moment dat Joy in 2014 begon met YouTube, blijft ze maar in de prijzen vallen tijdens VEED. We kunnen niet meer om haar heen: Joy is en blijft een van dé beste YouTubers van Nederland. Wist je dat Joy al op haar achtste begon met het maken van filmpjes? Vet jong, maar super cute. Op haar elfde begon haar YouTube carrière echt, ze begon met het plaatsen van haar video’s. Amerikaanse YouTubers hebben eigenlijk altijd al Joy’s voorkeur gehad. ‘Ik vond het altijd heel erg leuk om te zien hoe zij met effectjes speelden in video’s’.

Wat vond je van VEED en had je je Award aan zien komen?

‘VEED was echt superleuk dit jaar! Heel anders dan vorig jaar, maar echt heel leuk. Ik zag mijn award totaal niet aankomen, maar dat heb je misschien wel aan mijn gezicht kunnen zien.’  Toen wij haar vroegen waarom ze het niet zag aankomen vertelde ze dat ze de rest van de genomineerden super goed vindt. ‘Ik kan nog heel veel van de andere YouTubers leren als je kijkt naar hoe goed zij bezig zijn met YouTube.’

image-2018-04-12-2

Queen of awards

Wat echt bizar goed is, is dat er geen enkel jaar voorbij is gegaan dat Joy geen award heeft gewonnen. In het eerste jaar won zij de ‘Talent Award’, daarna ‘Beste Vrouw’, in het derde jaar won zij de ‘Beste Vrouw’ en ‘Beste Beauty YouTuber’ en dit jaar dus weer ‘De Beste Beauty YouTuber’.

Is er een andere award die je nog zou willen winnen?

“Eigenlijk vind ik de ‘Beste Vrouw Award’ al het hoogst haalbare. Ik verwacht ook niet dat ik van Stuk TV kan winnen” Wat haar tactiek was? “Ik heb een fotootje geplaatst en daarbij mijn fans gevraagd of als ze het leuk vinden ze op mij willen stemmen.” En heb je zelf gestemd? “Nee, ik vind het eigenlijk heel erg moeilijk om te stemmen omdat ik het iedereen heel erg gun, dus dan doe ik het niet. Bijvoorbeeld StukTV, die zijn zo goed bezig met alles wat zij bedenken en maken, echt niet normaal knap gewoon! Ze vallen ook ieder jaar in de prijzen, maar dat is ook zeker verdiend.’

Dreams en goals

Wat Joy zelf het vetste vindt wat ze met YouTube heeft bereikt is haar reis naar LA ofcourse! Super vet dat zij de kans kreeg om de ‘Kids Choice Awards’ bij te wonen in LA niet waar?! In de toekomst hoopt Joy nog veel meer vette dingen te doen met YouTube. “Maar bovendien hoop ik zo lang mogelijk doorgaan.”

apple-electronics-event-318540serie-icoon-v2-klein