Justin Bieber geeft uitleg voor cancelen tour

Een week geleden cancelde Justin Bieber zijn Purpose Tour. Er stonden nog 14 concerten gepland maar de zanger liet weten dat deze niet meer doorgaan. Dit zorgde voor grote teleurstelling bij de fans. Vandaag kwam hij eindelijk met de reden waarvoor hij de tour heeft gecanceld.

Eerdere berichten
Eerder liet de site TMZ weten dat Justin gewoon even wilde uitrusten. We vonden dit allemaal een beetje vaag. Vandaag plaatste hij op Instagram een emotionele post. Het is een lang verhaal waarin hij veel uitlegt. Hij begint de post met het bedanken van al zijn fans. Ook vertelt hij over relaties die zijn uitgegaan in het verleden. Een stuk uit zijn post is: ‘Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren. Ik heb heel erg geluk met alle mensen om mij heen die mij de laatste jaren hebben geholpen mezelf terug te vinden’.

Echte reden
Aan het einde van de post komt Justin pas op de reden waarom hij de tour heeft gecanceld. Hij vertelt in de post: ‘Dat ik de tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik duurzaam wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gedachtes en hart moeten overeind blijven. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn.’ We hopen natuurlijk dat Justin het muziek maken weer gaat voorzetten want wij houden van zijn muziek!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

In a Heartbeatoranje