Kalvijn brengt boek uit: Van Niks Naar Clicks

YouTuber en mede-oprichter van VEED, Kalvijn, brengt een boek uit. WHUT? Ja, echt. Vanaf vandaag is zijn eerste boek ‘Van Niks Naar Clicks’ te koop. Het boek bevat ruim 250 pagina’s.

Levensverhaal
Het boek bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst loopt het hele levensverhaal van Kelvin door het boek. Van zijn geboorte tot nu en nee het is niet alleen gevuld met de dingen die je al wist. Kelvin gaat dieper op zijn leven in. In het boek praat hij heel openhartig over zijn weg naar het succes wat hij nu heeft. Naast dat het verhaal met veel humor is geschreven leest het ook makkelijk weg. Het boek is niet alleen maar gevuld met tekst maar ook nog eens met allerlei verschillende foto’s van vroeger en nu.

Inspiratie
In het boek is ook veel inspiratie te vinden als je zelf een YouTuber wil worden. Kelvin heeft in het boek een soort missies gezet die hij zelf ook heef uitgevoerd. Hier kan je inspiratie uithalen om het zelf ook te doen, maar dan op je eigen manier.

Andere YouTubers
Naast de inspiratie en het levensverhaal van Kelvin vind je ook interviews met dé grote namen van YouTubend-Nederland. Denk aan: Touzani, Monica Geuze, Famke Louise en Giel (StukTV). Zij vertellen onder andere over samenwerkingen met bedrijven, hun motivatie, stoppen met YouTube en de doelen in hun leven. Ook hier kan je natuurlijk weer een deel inspiratie uithalen.

Van Niks Naar Clicks is nu te koop!

jarigen youtuberssundayupdate