Kalvijn en Noah (10) maken een roast over elkaar

Jullie hebben het vast wel meegekregen, de 10-jarige Noah die een roast-filmpje maakt over Kalvijn. Dit is een filmpje waarin je iemand belachelijk maakt, maar dan wel op een grappige manier zodat je niemand beledigt. In de 9,5 minuut durende video heeft Noah, aka de chill boy op Youtube, het bijvoorbeeld over de vriendin van Kalvijn. Ook rapt hij over de paprika’s die Kelvin altijd in zijn video’s eet.

Het antwoord van Kalvijn
Kelvin (oftewel Kalvijn) zag dit filmpje en vond het zo grappig dat hij besloot een reactievideo op te nemen. Hij postte op zijn eigen YouTube-kanaal een video waarin hij het filmpje van Noah kijkt en daar hard om moet lachen. Door de video van Kelvin ging Noah zijn video in een klap viral en zijn roast werd meer dan 40.000 keer bekeken!

De ontmoeting
Nadat Kelvin zijn video online had gezet besloot hij dat het tijd was voor een ontmoeting met Noah. Hij wilde Noah heel graag leren hoe hij een goede roast kon maken. Daarom schreef Kelvin een rap en nodigde hij Noah uit in de studio om samen een rap op te nemen. In deze rap roasten de twee elkaar. Wanneer de rap online verschijnt is nog niet helemaal duidelijk. Wel is het Jeugdjournaal langs geweest bij de twee in de studio tijdens de opnames van de roast.

Toekomstplannen van Noah
In het interview met het Jeugdjournaal vertelt Noah dat hij later graag een grote bekende YouTuber wil worden, zelfs nog groter dan Kalvijn! Op zijn oude YouTube-kanaal ‘De chill boy’ heeft hij op 29 augustus een video geplaatst. Hierin vertelt hij dat hij verder gaat op een nieuw kanaal genaamd ‘Gewoon Noah’.

ismail ilgunfilms september