Kylie Jenner heeft een eigen serie en dit zijn de reacties

Iedereen kent haar: Kylie Jenner. De eerste aflevering van haar realityserie Life of Kylie verscheen deze week. Voor als je haar nog niet kent? Ze behoort tot de Kardashian familie en heeft haar eigen make-up lijn Kylie Cosmetics. De reacties over deze nieuwe serie zijn erg uiteenlopend..

Prom, therapeut en dates
In de eerste aflevering van de serie neemt Kylie een jongen mee op een Promdate. De jongen weet niet wat hem overkomt. Dit is de eerste keer dat ze naar een Prom gaat. In de serie is Kylie erg open over hoe erg ze het vond dat ze vroeger nooit naar Prom kon doordat ze thuis les kreeg en dit terwijl al haar vriendinnen wel gingen. We moeten eerlijk bekennen dat het voor de jongen waarschijnlijk niet een normaal Promfeest was. De hele school rent gillend achter Kylie aan. Ook regelt ze een date voor haar beste vriendin die een oortje in krijgt waar Kylie door praat. Er wordt ook nog een bezoekje aan de therapeut gebracht.

Reacties
De reacties op de eerste aflevering zijn erg uiteenlopend. Sommige mensen kunnen de open en eerlijkheid van Kylie erg waarderen, andere vinden het hersenloze tv. Wij weten niet of we de echte Kylie zien maar het is in ieder geval wel vermakelijk om naar te kijken.

oranjedisney