Lekkerste bakrecepten voor in de herfst

Wat is er nou leuker dan op een koude herfstdag lekker te bakken met je vrienden en familie. Wij zijn dol op het bakken van de lekkerste taarten, en koekjes. We hebben daarom de lekkerste recepten voor je verzamelt dus lees snel verder!

Speculaastaart
Jammie, speculaasjes zijn sowieso al lekker, maar dan ook nog in taartvorm! We love it! Met dit recept ben je wel eventjes bezig maar dan heb je ook wat. Daarentegen heb je niet heel erg veel ingrediƫnten nodig dus dat komt goed uit. Klik hier voor het recept.

Pumpkin pie brownies
Voor deze lekkere brownies heb je een heleboel ingrediƫnten nodig, maar dat maakt het des te leuker om het te maken! Het klinkt als een hele rare combinatie, pompoen met chocolade, maar het is wel heel erg lekker. Het recept komt oorspronkelijk uit Canada, dus in Nederland is het nog niet heel bekend. Klik hier voor het recept.

Pumpkin pancakes
Pompoen is een echte herfstgroente. Met Halloween worden pompoenen ook veel gebruikt! Ook deze lekkere pannenkoekjes zijn met pompoen gemaakt. Ook voor dit recept heb je weer wat ingredeinten nodig, denk aan pompoenstukje, suiker, bloem, ongezouten pecannoten en speculaaskruiden. De pannenkoekjes zelf zijn niet erg moeilijk om te maken, dus zeker leuk om met familie of wat vrienden te doen. Klik hier voor het recept.

Herfstbladkoekjes
Deze schattige koekjes zijn erg leuk om te maken. Door het versieren ervan gaan ze er nog vrolijker uitzien. Met glazuur in verschillende herfstkleuren, zoals groen, rood en geel, maak je ze nog leuker. In het recept op de Allerhande site staat ook een heel handig filmpje waarin ze je uitleggen hoe je de koekjes stap voor stap maakt. Dat is nog eens makkelijk!

Welk recept zou jij graag willen maken? Laat het ons weten in de reacties!

glenn-carstens-peters-190592jens-kreuter-85328