Leukste Instagram fanaccounts om te volgen

Op Instagram zijn tegenwoordig zo veel fanaccounts dat je niet meer weet welke je moet volgen. Ook wij vinden het moeilijk om te kijken welke nou de leukste zijn, want iedereen plaatst hele leuke edits. Toch hebben wij van VEED de leukste vijf fanaccounts uitgekozen en ze hieronder op een rijtje gezet.

@loveforstellig
Op het Youtube-kanaal Stellig zie je Darcy en Thomas met hun schattige tweeling Marley en Luna. Het Instagram account @loveforstellig laat onder andere de leukste screenshots uit hun video’s en foto’s op Instagram zien. Om het nog leuker te maken bewerkt het account de foto’s ook met leuke plaatjes en teksten. Ben je fan van Stellig en kijk je altijd naar hun video’s? Dan is dit account zeker leuk om te volgen!

Cutiee♡ Sorry dat we niet meer dagelijks posten, #school – Hoelaat zie je dit?❤ -21:01

Een bericht gedeeld door Stellig ღ (@loveforstellig) op

@styleofannanooshin
Altijd al benieuwd geweest waar alle coole outfits van Anna Nooshin vandaan komen? Dan komt dit Instagram account goed van pas. De beheerder zoekt op internet verschillende kledingstukken van Anna. Deze post zij dan op Instagram, met waar je het kan kopen en hoe duur het is. Er is niet alleen een account over Anna’s kleding, maar ook een account over Mascha’s (@Beautygloss) kleding. Hoe tof is dat! Alle nieuwsgierige fans van Beautygloss kunnen hier terecht.

– Wat: cold shoulder crochet midi dress Waar: nakd Prijs: €89,- LINK IN BIO

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@styleofannanooshin) op


@onnefamilie
Dit account is de winnaar van de VEED fanaccount award 2017! Melissa is de beheerder van dit account en post vaak leuke en bewerkte foto’s van Dionne (@Onnedi). Je ziet veel bewerkte foto’s van Dionne met verschillende kleuren haar. Ook haar hondje Dolly komt vaak voorbij. Wist je trouwens dat Dolly ook een eigen Instagram account heeft? Check hem hier!

@familielatooy
Wie is er nou geen fan van de superleuke familie Latooy? Melanie en Gio hebben allebei een eigen YouTube-kanaal en daarnaast heeft de gehele familie Latooy ook nog een gezamenlijk kanaal. Zij doen altijd de gekste challenges en nemen de leukste video’s op. Daarom is het ook heel leuk om een fanaccount van deze familie te beheren. Dat zie je ook wel aan @familielatooy. Ze postten de leukste dingen over deze familie maar ook over Jasper, het vriendje van Melanie. Het is zeker de moeite waard om dit account te volgen!

Goeiemorgen allemaal! Wat ziet Louise er hier prachtig uit comment Louise letter per letter ik de comments zonder dat er iemand tussen komt!

Een bericht gedeeld door F A N A C C O U N T ❤️ (@familielatooy) op

@foreverbeautynezz
De vrolijke Beautynezz is altijd leuk om naar te kijken, dus ook zeker leuk om een fanaccount van te hebben. De beheerder van dit account maakt de coolste collages van Joy en post deze op Instagram. Daarnaast was @foreverbeautynezz ook genomineerd voor beste fanaccount op Veed 2017. Hoe cool is dat? Zeker volgen dus!

Wie zijn jullie favoriete YouTubers en jullie favoriete fanaccounts? Laat het ons weten!

Roadtriplatooy-fan-foto