Leukste kerstcadeaus onder de €20,-

Over 9 dagen is het 24 december, kerstavond. Als je het viert is het een avond vol met gezelligheid, familie, lekker eten en misschien wel cadeautjes! Omdat Sinterklaas en Kerst in dezelfde maand zijn, is het soms moeilijk om voor allebei de gelegenheden cadeaus te vragen/geven. Bij Sinterklaas passen wel weer andere cadeaus dan bij Kerst! Weet je even niet meer wat je voor Kerst moet vragen of voor iemand moet kopen? Hieronder onze leukste tips voor onder de €20.

Producten van Rituals
Elk jaar heeft Rituals weer geweldige producten en giftsets voor tijdens Kerst, voor zowel mannen als vrouwen. Het mag dan al 15 december zijn, maar ook de adventskalender van Rituals is dit jaar weer fantastisch. Verder vind je bij Rituals lekkere handcrèmes en flesjes douchefoam voor onder de €20!

Foute kersttrui
Met Kerst is het ook weer tijd voor foute kersttruien! Ook dit jaar kan je weer bij diverse winkels foute kersttruien kopen. Een leuk cadeau als je iemand eens lekker in de maling wilt nemen. Je kan ze dit jaar onder andere kopen bij H&M, Primark en C&A.

Fuzzy socks
Wie houdt er nou niet van fuzzy socks? Vooral met de opkomende koude dagen is het heerlijk om ’s avonds (of stiekem gewoon als sokken overdag) je fuzzy socks aan te trekken. Een ideaal cadeautje voor een echte koukleum.

Lightbox
De lightbox is helemaal hot! Zelf korte zinnetjes maken met verschillende letters en plaatjes. Het vrolijkt je huis/kamer gelijk een heel stuk op. Op bol.com vind je verschillende soorten lightboxen voor tussen de 10-20 euro.

Woonaccessoires
Vaasjes, kaarsen, planten en schilderijen zijn natuurlijk altijd leuk voor in je kamer! Vooral als je bijvoorbeeld net je kamer aan het pimpen bent. Op Pinterest vind je genoeg inspiratie om nou echt uit te zoeken hoe jij je kamer het liefste inricht. Maak je kamer af door als kerstcadeaus verschillende accessoires te vragen!

Fashioncheque
Ben je dol op winkelen? Dan is de Fashioncheque echt wat voor jou. Tegenwoordig kan je deze bij enorm veel winkels uitgeven, denk aan H&M, Ici Paris XL, Hema, Sneakers en Only. Een goede oplossing als je even echt niet meer weet wat je moet vragen of aan iemand moet geven!

Vera Camilla geeft je in de video hieronder ook nog wat tips!

Wat vraag jij dit jaar voor Kerst? En wat ga jij aan iemand cadeau geven?

rawpixel-com-247282-1pexels-photo-688018