De leukste modellen met een YouTube-kanaal

Er zijn tegenwoordig ook modellen met een YouTube-kanaal. Denk aan onze eigen Nederlandse Romee Strijd of de Amerikaanse Karlie Kloss. Ze geven ons een kijkje in hun modellenleven en laten bijvoorbeeld zien wat ze op een dag eten. Zo hebben we in de vlogs onder andere al backstage bij de Victoria’s Secret kunnen kijken en kunnen zien hoe hun dagelijkse leven eruit ziet. Hieronder staan de leukste modellen met een YouTube-kanaal, lees dus snel verder!

Romee Strijd
De Nederlandse Romee heeft sinds ongeveer 6 maanden haar eigen YouTube-kanaal genaamd Romee Strijd. Een paar keer per maand uploadt ze een vlog. Ze reist de hele wereld over, in haar vlogs krijg je dus een heleboel verschillende landen en steden te zien. Denk aan Dubai, China, Parijs, Londen, New York en Los Angeles. Momenteel woont zij samen met haar vriend Laurens in New York. Naast haar drukke leven als model is ze ook nog eens Victoria’s Secret Angel. Zo heeft ze vorig jaar onder andere meegelopen in de Victoria’s Secret show in Shanghai.

Valeria Lipovetsky
Ook model Valeria Lipovetsky heeft een eigen YouTube-kanaal. Zij is nu ongeveer 1 jaar bezig met het maken van video’s. Valeria ziet er nog erg jong uit, maar is getrouwd en heeft twee schattige zoontjes genaamd Benjamin en Jake. Ze komt oorspronkelijk uit Rusland, maar verhuisde toen ze twee jaar was naar Israël en op haar 19e verhuisde ze samen met haar moeder naar Canada. Op haar kanaal vind je dingen als What I Eat In A Day en (travel) vlogs. Op haar Instagram-account @valerialipovetsky komen de mooiste foto’s voorbij en zie je ook haar gezin voorbij komen. Te schattig!

Karlie Kloss (Klossy)
Karlie was een van de eerste modellen ooit die een YouTube-kanaal startte. Dit is ondertussen alweer twee jaar geleden. Ook de 25-jarige Karlie is een Victoria’s Secret model, voorheen was zij ook een Victoria’s Secret Angel, maar daar is daar nu mee gestopt. Ook op haar kanaal vind je geweldige vlogs en video’s. In haar video’s draait het niet alleen om haar modellenleven, maar ook om de dingen die ze graag in haar vrije tijd doet. Denk aan het rennen van de marathon van New York. Zeker een leuk kanaal om te volgen dus!

Sanne Vloet
Ook de Nederlandse Sanne is een eigen kanaal gestart. Sinds ongeveer een maand is zij lid van de YouTube community. Ook zij maakt vlogs over haar leven als model. Sanne liep onder andere mee in de Victoria’s Secret show in Shanghai en is daarnaast model voor verschillende andere merken. In haar eerste vlog zag je haar backstage bij de Victoria’s Secret show in Shanghai. Daarin liet ze zien hoe ze zich voorbereid op de show en hoe het er tijdens de show zelf aan toe gaat. Wat vind jij van Sanne’s kanaal?

coffee-3080834_1920matthias-blonski-72714