Leukste Spotify playlists van dit moment

Lekker muziek luisteren terwijl je bijvoorbeeld huiswerk maakt of onderweg bent naar school. Wie doet het niet? Wij van VEED zijn dol op het luisteren van de nieuwste hits, maar ook op het luisteren van oude hits. Dit kan heel goed via de Spotify. Daarom zetten wij hieronder de leukste Spotify playlists voor jullie op een rijtje!

Summer 2017
Kan je nog geen afscheid nemen van de warme zomer? Dan is deze afspeellijst met 95 nummers echt wat voor jou. Hierin staan nummers zoals Lush Life van Zara Larsson, Shape of You van Ed Sheeran en OK van James Blunt en Robin Schulz. Geniet nog even van de zomer met de leuke swingende nummers uit deze playlist!

Bravo hits 2013-2017
In deze lijst staan de coolste hits van het jaar 2013 tot het jaar 2017. Denk aan Bad Romance van Lady Gaga, Roar van Katy Perry, Timber van Kesha en Pitbull en Problem van Ariana Grande. In deze lijst staan wel 376 nummers, dat is een heleboel uur aan muziek. Leuk om bijvoorbeeld aan te zetten in de auto op weg naar vakantie.

Pluk de dag
Deze playlist is gemaakt door Spotify zelf. Zij hebben de leukste nummers uitgezocht om jouw dag zo fijn mogelijk te maken. In deze lijst staan artiesten zoals Lorde, Kenny B, Sia, The Rolling Stones en Jason Mraz. Bezig met je huiswerk en zin in een muziekje? Deze playlist is daar ideaal voor!

Hits top 50 (september)
Deze playlist bestaat uit de 50 grootste hits van september 2017. Hierin staat bijvoorbeeld de megahit Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Ook zie je in deze playlist een heleboel Nederlandse artiesten voorbij komen. Denk aan Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Boef, Armin van Buuren en SFB. Een lekkere afspeellijst als je even helemaal uit je dak wilt gaan!

Old School Nederhop
Deze lijst bestaat uit 106 coole Nederhop songs. Wat is Nederhop eigenlijk? Dit staat voor Nederlandse hiphop, waarbij Nederlandse artiesten rappen in het Nederlands. In deze playlist staan liedjes die een aantal jaar geleden grote hits waren in Nederland. Voorbeelden? Dansplaat van Brainpower, Hey Schatje van Yes-R en Soesi B en Tijdmachine van Dio en Sef. Misschien zeggen deze liedjes jullie niet gelijk iets, maar het zijn zeker nummers die het waard zijn om te luisteren!

Veel plezier met het luisteren naar deze playlists!

bella-donnas-afb22live-escape-game-1155620_1920