De leukste uitjes in de maand februari

Februari komt er weer aan, een maand waarin een heleboel dingen gebeuren. Denk aan de voorjaarsvakantie en Valentijnsdag. Tijdens deze nieuwe maand is er weer genoeg te doen in Nederland. Wij hebben de leukste uitjes voor jou uitgezocht en hieronder op een rijtje geplaatst. Lees je mee?

International Film Festival Rotterdam (t/m 4 februari)
Tot en met 4 februari kan je nog genieten van het International Film Festival in Rotterdam (IFFR). Op verschillende locaties in Rotterdam kan je films zien, niet de gewone die je normaal in de bioscoop ziet, maar films van kleinere filmmakers. Zelfs op het Centraal Station van Rotterdam zijn er films te zien. Er is zo ontzettend veel te zien, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Daarom kan je op de site van het IFFR een speciale test maken die je hierbij helpt. Klik hier om de test te maken. Om het programma van de films te zien, klik dan hier. Je kan het IFFR nog bezoeken tot en met 4 februari.

Bezoek een leuke musical
Ook in februari zijn er natuurlijk weer hele leuke musicals te zien. Denk bijvoorbeeld aan The Lion King. Afgelopen woensdagavond won The Lion King de publieksprijs voor beste musical bij het Musical Awards Gala. The Lion King speelt al een tijdje in het AFAS Circustheater in Scheveningen, maar is in februari natuurlijk ook nog te zien. Bestel hier je tickets. Ook de musical On Your Feet, met Vajen van den Bosch, Jim Bakkum en Tommie Christiaan, is een ware hit in Nederland. Zij wonnen bij het Musical Awards Gala de prijs voor het beste ensemble. De musical gaat over het leven van Gloria en Emilio Estefan en het is een musical vol met dans, zang en gezelligheid. Bestel hier je tickets.

Plan een actief dagje uit
Een lekker dagje uit, volgepland met leuke activiteiten, is natuurlijk ook een must! Denk bijvoorbeeld aan een tour op Schiphol met de Schiphol behind the scenes tour. Hierbij rijd je een uur lang met een bus over Schiphol en kom je langs de gaafste plekken. In de bus wordt alle belangrijke informatie verteld. Zin in een dag waarbij je veel leert en veel van Schiphol te zien krijgt? Dan is deze tour zeker wat voor jou! De tour kan je boeken door hier te klikken.

Welke dingen ga jij doen in de maand februari en in de voorjaarsvakantie?

ian-schneider-108618giftset-moleskine-large-2017